Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πως επικοινωνώ με Ελληνικές εταιρείες για Ελληνικά προϊόντα τους?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με εταιρείες, πιθανούς Έλληνες προμηθευτές, Έλληνες Παραγωγούς, Έλληνες Εξαγωγείς.

Στα αποτελέσματα με τα Ελληνικά Προϊόντα:
  • Κάντε κλικ στο Επικοινωνία με τον Προμηθευτήδίπλα από το Προϊόν για το οποίο ενδιαφέρεστε. Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει με τη φόρμα επικοινωνίας.
  • Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο Ελληνικό Προϊόν και ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει με τη λεπτομερή προβολή.  Στο τέλος της σελίδας υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να στείλετε μήνυμα απευθείας στον προμηθευτή σχετικά με το συγκεκριμένο Ελληνικό προϊόν
Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν δεν έχετε συνδεθεί θα σας ζητηθεί από το σύστημα να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.
Στα αποτελέσματα με τις Ελληνικές Εταιρείες:
  •  Κάντε κλικ στο Επικοινωνία με τον προμηθευτή δίπλα στην εταιρεία για την  οποία ενδιαφέρεστε. Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει με τη φόρμα επικοινωνίας.
  • Επιλέξτε μια συγκεκριμένη εταιρεία κάνοντας κλικ στο όνομα της εταιρείας ή στο λογότυπο ή στο Περισσότερακαι ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει με τη λεπτομερή προβολή της Ελληνικής εταιρείας. Στο τέλος της σελίδας υπάρχει η φόρμα εποικοινωνίας την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να στείλετε ζήτηση στον προμηθευτή.
  • Στη λεπτομερή προβολή της εταιρείας κάντε κλικ στο Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν δεν έχετε συνδεθεί θα σας ζητηθεί από το σύστημα να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

  •  Τηλεφωνήστε, στείλτε φαξ σε μια εταιρεία απευθείας. Λάβατε τα στοιχεία αυτά από την λεπτομερή προβολή της καταχώρησης μιας εταιρείας.

 

Πίσω στις Συχνές Ερωτήσεις

 

Madein-Greece © 2011 - 2020