Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πνευματική Ιδιοκτησία Made in Greece

Το "Madein-Greece.com" σέβεται και τηρεί αυστηρά τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνεπώς, το Made in Greece αναμένει δικαίως το ίδιο, από όλα τα συμβαλλόμενα μέρη που χρησιμοποιούν τον ιστοχώρο του www.Madein-Greece.com ("Ιστοχώρος"). Το Made in Greece ή/και οι θυγατρικές του είναι ιδιοκτήτες ή νόμιμοι κάτοχοι άδειας όλου του περιεχομένου (που περιλαμβάνει αλλά που δεν περιορίζεται στα σχέδια, τα λογότυπα, τα χρώματα σχεδίου, τις γραφικές μορφές, το κείμενο, τις εικόνες και τα βίντεο) που επιδεικνύεται σε αυτόν τον ιστοχώρο. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή, δημοσίευση, αναπαραγωγή ή διανομή υλικού πνευματικής ιδιοκτησίας είναι μια παράβαση των πνευματικών δικαιωμάτων του ιδιοκτήτη και είναι επομένως απαγορευμένες.

Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικών σημάτων, ετικετών υπηρεσιών, λογότυπων, συνθημάτων, αποσπασμάτων οθόνης, γραφικών στυλ, σχεδίων ή οποιονδήποτε μαρκαρισμένων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του Made in Greece χωρίς την προγενέστερη γραπτή άδεια του Made in Greece είναι αυστηρά απαγορευμένη. Εάν παραβιάζετε τα δικαιώματα του Made in Greece όσον αφορά οποιαδήποτε ιδιοκτησιακά δικαιώματα του Made in Greece, θα διαταχτείτε να σταματήσετε μια τέτοια παράνομη δραστηριότητα και θα είστε αυστηρά υπόλογοι στο Made in Greece για οποιεσδήποτε και όλες τις ζημίες (συμπεριλαμβανομένης της ανάνηψης αμοιβής δικηγόρου) που μπορεί να προκληθεί ή/και να υποστεί ως αποτέλεσμα της παράβασής σας.

Εάν είστε νόμιμος ιδιοκτήτης πνευματικών δικαιωμάτων και θεωρείτε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραβιαστεί με οποιοδήποτε τρόπο μέσω του περιεχομένου ή των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτόν τον ιστοχώρο, παρακαλούμε ειδοποιήστε μας στο: info@madein-greece.com

Madein-Greece © 2011 - 2020