Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πολιτική Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Made in Greece

Πολιτική προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του Made in Greece

1. Περίληψη

To Made in Greece σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων και αναμένουμε από τους χρήστες μας να κάνουν το ίδιο. Αναρμόδια χρήση υλικού και εμπορικών σημάτων κάποιου άλλου αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα στον ιστοχώρο μας, www.madein-greece.com.

2. Προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του Made in Greece

Καταχώρηση πλαστών/ψεύτικων, μη-εγκεκριμένων αντιγράφων, ή μη εξουσιοδοτημένων προϊόντων όπως τα πλαστά ενδύματα σχεδιαστών μόδας, ρολόγια, τσάντες, γυαλιά ηλίου ή άλλων αξεσουάρ είναι αυστηρά απαγορευμένη στον Ιστοχώρο.
Κανένα προϊόν δεν μπορεί να καταχωρηθεί, προωθηθεί, πουληθεί μέσω του Ιστοχώρου, χωρίς τη ρητή άδεια του κατόχου δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Προϊόντα διακριτικού σήματος επιτρέπεται να επιδειχθούν και να πωληθούν στον Ιστοχώρο, εάν ένα πιστοποιητικό έγκρισης έχει εκδοθεί από τον ιδιοκτήτη του εμπορικού σήματος
Η καταχώρηση πλαστών/ψεύτικων, μη-εγκεκριμένων αντιγράφων, ή μη εξουσιοδοτημένων προϊόντων υπόκειται σε αφαίρεση από το Made in Greece. Η επαναλαμβανόμενη καταχώρηση πλαστών/ψεύτικων, μη εξουσιοδοτημένων προϊόντων θα οδηγήσει στην άμεση αναστολή της ιδιότητα μέλους του παραβάτη.

3. Επαναλαμβανόμες παραβιάσεις της πολιτικής προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μας, μπορούν να οδηγήσουν σε μια σειρά ενεργειών,  του Made in Greece που περιλαμβάνουν

- Αφαίρεση καταχώρησης/καταχωρήσεων
- Αναστολή λογαριασμού
- Διάλυση της συμφωνίας για την υπηρεσία ιδιότητας μέλους

4. Αξιώσεις παραβάσεων του Made in Greece

Οι ακόλουθες ενέργειες χρησιμοποιούνται ως αποτρεπτικός παράγοντας ενάντια στην παράβαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας:

- Οικοιοθελής αναθεώρηση και αφαίρεση των καταχωρήσεων που εμφανίζονται να προσφέρουν τα πλαστά/ψεύτικα, μη-εγκεκριμένα αντίγραφα, ή μη εξουσιοδοτημένα προϊόντα
- Γρήγορη αφαίρεση καταχώρησης για την οποία υπάρχει μια αρχειοθετημένη αξίωση παράβασης πνευματικής ιδιοκτησίας από τον κάτοχο εμπορικών σημάτων ενάντια σε οποιοδήποτε μέλος που υπέβαλε τέτοια καταχώρηση
- Γραπτή ανακοίνωση με την κατάλληλη αιτιολογία, προς τα μέλη που το προϊόν/προϊόντα τους, απομακρύνθηκε από τον Ιστοχώρο με την υποψία παράβασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων.
- Γραπτή ανακοίνωση προς τα μέλη που το προϊόν/προϊόντα τους θεωρείται από άλλους ότι παραβιάζει τα δικαιωμάτα πνευματικής ιδιοκτησίας τους. Τα ενδιαφερόμενα μέρη θα έχουν ίσες ευκαιρίες να αποκριθούν σε τέτοιες κατηγορίες.
- Λήξη, όπου χρειάζεται, των λογαριασμών των μελών που είναι υπότροποι παραβάτες .
 

Με το μεγάλο αριθμό μελών που κάνουν εμπόριο στον Ιστοχώρο κάθε ημέρα, αναμένουμε το κάθε μέλος να συμπεριφερθεί υπεύθυνα. Εκτιμούμε τη βοήθεια όλων των μελών στην κατάδειξη οποιασδήποτε παράβασης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ζητάμε εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχουν αξιώσεις παράβασης να μπορούν και να στοιχειοθετήσουν τις αξιώσεις αυτές. Με την υποβολή μιας αναφοράς για υποτιθέμενη παράβασης στο Made in Greece, συμφωνείτε να αποζημιώσετε το Madein-Greece.com ενάντια στις αξιώσεις ή τις ζημίες που προκύπτουν από την αφαίρεση της καταχώρησης.

Το Made in Greece δεν είναι διαιτητής ή δικαστής των διαφωνιών για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Με την αφαίρεση μιας καταχώρησης, ως συνετή πράξη, το Madein-Greece.com δεν επικυρώνει μια αξίωση της παράβασης. Σε εκείνες τις περιπτώσεις στις οποίες το Made in Greece δεν ‘κατεβάζει’ μια καταχώρηση, δεν σημαίνει ότι το Made in Greece καθορίζει ότι η καταχώρηση δεν αποτελεί παραβίαση ή ότι το Made in Greece επικυρώνει την προώθηση, πώληση αγαθών σε τέτοιες περιπτώσεις.

5. Πως να αναφέρετε μια υποτιθέμενη παράβαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στο Made in Greece

1. Εάν έχετε την πεποίθηση ότι μια καταχώρηση στον Ιστοχώρο παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματά σας, το εμπορικό σήμα, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 684580. 
2. Μετά την ειδοποίησή σας, θα αξιολογήσουμε αμέσως την καταγγελία σας, και σε περιπτώσεις όπου είναι αρμόζον, θα αφαιρέσουμε την καταχώρηση που αναφέρεται στην αξίωσή σας.
3. Θα ειδοποιήσουμε το μέλος εγγράφως για την αφαίρεση της καταχώρησης, ισχυριζόμενοι ότι παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας, που απαιτήσατε και θα παράσχουμε στο μέλος τα στοιχεία επαφής σας έτσι ώστε το μέλος να μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σας άμεσα και με μια ευκαιρία να αποκριθεί.
4. Εάν το μέλος αντιτίθεται στην αφαίρεση της υποτιθέμενης καταχώρησης, ισχυριζόμενοι ότι παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας, το μέλος μπορεί να υποβάλει σε μας μια κατάλληλη αντίθετη ειδοποίηση με την οποία να αμφισβητεί την αξίωση σας. Με την παραλαβή τέτοιας αντίθετης ειδοποίησης, μπορούμε να επαναφέρουμε τη καταχώρηση αυτή του μέλους εκτός αν λάβουμε ειδοποίηση από σας ότι έχετε κάνει νομικές ενέργειες ενάντια στο μέλος σε δικαστήριο με αρμοδιότητα για την παράβαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σας.

Madein-Greece © 2011 - 2020