Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πολιτική Καταχώρησης για τα Ελληνικά Προϊόντα

 

Πολιτική Καταχώρησης για τα Ελληνικά Προιόντα

 1. Γενικές απαγορεύσεις
 2. Τεχνουργήματα
 3. Πλαστά νομίσματα και γραμματόσημα
 4. Αργό πετρέλαιο;
 5. Συμβάσεις και εισιτήρια
 6. Πιστωτικές Κάρτες
 7. Ναρκωτικά & Συναφή Σύνεργα
 8. Εθνικά ή φυλετικά προσβλητικό υλικό
 9. Πολιτική Μεταπώλησης εισιτηρίων Εκδηλώσεων
 10. Πρόσωπα, ονόματα και υπογραφές
 11. Οικονομικές Υπηρεσίες
 12. Πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά, όπλα, εκρηκτικές ύλες
 13. Χρυσός, ασήμι και άλλα πολύτιμα μέταλλα
 14. Κυβερνητικές ταυτότητες, άδειες και στολές
 15. Επικίνδυνα Υλικά
 16. Ανθρώπινα μέλη και υπολείμματα
 17. Τιμολόγια
 18. Καταχωρήσεις Εργασίας
 19. Ταχυδρομικές Λίστες και Προσωπικές πληροφορίες
 20. Μη Επιχειρηματικές Πληροφορίες
 21. Μη μεταβιβάσιμα Είδη
 22. Aστυνομικά Είδη
 23. Πορνογραφικό Υλικό ή υλικό για Ενήλικες
 24. Καταχώρηση διαφήμισης για τον αποκλειστικό σκοπό της συλλογής πληροφοριών χρήστη ή συγκέντρωση χρημάτων
 25. Συνταγογραφούμενα φάρμακα και συσκευές
 26. Ακίνητα
 27. Αντίγραφα και απομιμήσεις
 28. Δορυφορική και αποκωδικοποιητές Καλωδιακής τηλεόρασης
 29. Λογισμικό
 30. Εξοπλισμός κατασκοπίας
 31. Μετοχές και άλλοι Τίτλοι
 32. Κλοπιμαία
 33. Διαμετακομιστικά Αντικείμενα
 34. Μη εξουσιοδοτημένα αντίγραφα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 35. Μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και καλλυντικών
 36. Κτηνιατρικά είδη και ναρκωτικά για Ζώα
 37. Άγρια Ζωή και ζωικά προϊόντα

 

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ Made in Greece:
1.1 Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση ή η προώθηση οποιουδήποτε είδους το οποίο απαγορεύεται ή περιορίζεται από την Ευρωπαϊκή ή Ελληνική Νομοθεσία. Παρακάτω, παραθέτουμε ορισμένες κατηγορίες απαγορευμένων ή περιορισμένων αντικειμένων.
1.2 Το Made in Greece επέλεξε να απαγορεύει επίσης την καταχώριση άλλων κατηγοριών αντικειμένων που δεν περιορίζονται ή απαγορεύονται από το νόμο, αλλά είναι παρ 'όλα αυτά αμφιλεγόμενες μεταξύ των οποίων:
(α) Στοιχεία που ενθαρρύνουν παράνομες δραστηριότητες
(β) Αντικείμενα που είναι φυλετικά, θρησκευτικά ή εθνικά υποτιμητικά ή που προωθούν το μίσος, τη βία, τη φυλετική ή θρησκευτική μισαλλοδοξία
(γ)Λαχειοφόρες αγορές, κληρώσεις, ή διαγωνισμούς
(δ) Μετοχές, ομόλογα, επενδυτικά συμφέροντα, και οι άλλοι τίτλοι
(ε) Πορνογραφικό υλικό ή αντικείμενα που είναι σεξουαλικής φύσης
(στ)Αντικείμενα που δεν προσφέρουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία προς πώληση, όπως διαφημίσεις αποκλειστικά με το σκοπό της συλλογής πληροφοριών των χρηστών.
1.3 Made in Greece, κατά την απόλυτη και αποκλειστική κρίση του, διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει πρόσθετους περιορισμούς και απαγορεύσεις.

Back to top

2. ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Made in Greece
2.1 Είδωλα, πολιτιστικά κειμήλια, ιστορικά ταφικά σήματα, και τα συναφή είδη που προστατεύονται από την Ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, και άλλες δικαιοδοσίες και δεν μπορούν να δημοσιευθούν ή να πωλούνται μέσω του Ιστοχώρου.
2.2 Το εμπόριο των πολιτιστικών κειμηλίων (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών κειμηλίων), χρυσό, ασήμι, άλλα πολύτιμα μέταλλα, σπάνια ζώα και τα προϊόντα τους από την Ελλάδα σε ξένους απαγορεύεται αυστηρώς βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και κατά συνέπεια απαγορεύεται στον Ιστοχώρο.

Back to top

3. ΠΛΑΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΣΤΟ Made in Greece

3.1 Το Madein-Greece.com απαγορεύει ρητά την πώληση και αγορά πλαστών νομισμάτων και γραμματοσήμων, νομισμάτων σε κέρματα, χαρτονομισμάτων, ομολόγων, εντολές πληρωμών και άλλων αξιογράφων, καθώς και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τέτοιων ειδών.
3.2 3.2 Αντίγραφα κερμάτων ως συλλεκτικά αντικείμενα, πρέπει να επισημαίνονται σαφώς με τη λέξη "ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ", "ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ", ή όπως αλλιώς απαιτείται σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.

Back to top

4. ΑΡΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ Made in Greece

4.1 Η εισαγωγή ή η πώληση αργού πετρελαίου απαγορεύεται στον Ιστοχώρο.

Back to top

5. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Made in Greece

5.1 Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι η συναλλαγή σας είναι νόμιμη και δεν παραβιάζει τις συμβατικές υποχρεώσεις. Πριν από την καταχώρηση ενός αντικειμένου στον Ιστοχώρο, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις συμβάσεις που έχετε συνάψει που ενδέχεται να περιορίζουν το δικαίωμά σας να προωθήσετε / πωλήσετε το αντικείμενο στον Ιστοχώρο. Ορισμένα αντικείμενα, όπως τα αεροπορικά εισιτήρια, έχουν αναγραφόμενους όρους σ που μπορούν να περιορίσουν τη δυνατότητά σας να προωθήσετε / πωλήσετε αυτό το αντικείμενο. Σε άλλες περιπτώσεις, όπως όταν διανέμετε τα προϊόντα μιας επιχείρησης, μπορεί να έχετε υπογράψει ξεχωριστό συμβόλαιο που περιορίζει την ικανότητά σας στην πώληση/ προώθηση του προϊόντος στην αγορά.
5.2 Το Made in Greece δεν ψάχνει για αντικείμενα που μπορεί να δημιουργήσουν τέτοιου είδους ζητήματα, ούτε μπορεί να εξετάσουμε αντίγραφα των ιδιωτικών συμβάσεων, ή να αποφανθεί ή να πάρει θέση σε ιδιωτικές διαφορές συμβάσεων. Ωστόσο, θέλουμε να γνωρίζετε ότι καταχώριση στοιχείων κατά παράβαση των συμβατικών υποχρεώσεών σας θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο με τρίτους. Το Made in Greece προτρέπει επομένως ότι να μην καταχωρήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο, μέχρι να επανεξετάσετε όλες τις σχετικές συμβάσεις ή συμφωνίες, και είστε βέβαιοι, ότι μπορείτε να το προωθήσετε / πωλήσετε νόμιμα στον Ιστοχώρο.
5.3 Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα δικαιώματά σας στο πλαίσιο μιας σύμβασης ή συμφωνίας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με την οποία έχετε συνάψει τη σύμβαση και / ή να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο.

Back to top

6. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

6.1 Πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, δεν μπορεί νομίμως να μεταβιβάζονται από ένα άτομο σε άλλο και, επομένως, τέτοια αντικείμενα δεν μπορούν να καταχωρούνται στον Ιστοχώρο.

Back to top

7. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ & ΣΥΝΑΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑ ΣΤΟ Made in Greece

7.1 Η καταχώρηση ή η προώθηση ναρκωτικών, στεροειδών, σπόρων παπαρούνας, προϊόντα σπόρων παπαρούνας ή άλλων ελεγχομένων ουσιών απαγορεύεται αυστηρά στον Ιστοχώρο.
7.2 Η καταχώρηση ή η προώθηση των συνέργων χρήσης ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων όλων των αντικειμένων που προορίζονται κυρίως ή είναι σχεδιασμένα να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή, απόκρυψη, ή τη χρήση ελεγχόμενων ουσιών απαγορεύεται αυστηρά στον Ιστοχώρο. Τέτοια αντικείμενα περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε εκείνα τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τη λήψη απαγορευμένων ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων όπως είναι οι σωλήνες νερού, σωλήνες καρμπυρατέρ, σωλήνες πάγου, κλπ.

Back to top

8. ΕΘΝΙΚΑ Η΄ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ Made in Greece

8.1 Καταχωρήσεις που είναι εθνικά ή φυλετικά προσβλητικές απαγορεύονται στον Ιστοχώρο. Τα μέλη πρέπει να διασφαλίζουν ότι οποιαδήποτε διατύπωση που χρησιμοποιούν έχει την κατάλληλη ευαισθησία απέναντι σε όσους μπορεί να την διαβάσουν και όταν δημοσιεύουν πιθανώς προσβλητικά αντικείμενα ή υπηρεσίες.
8.2 Ορισμένες φορές, όταν τα στοιχεία αυτά είναι ιστορικής αξίας ή αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του αντικειμένου (όπως ένας τίτλος βιβλίου), τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιούν προσβλητικές λέξεις και φράσεις όπως στο θέμα και την περιγραφή της καταχώρησης. Το Made in Greece ενθαρρύνει όλα τα μέλη να φέρεσαι στους άλλους όπως οι ίδιοι θα ήθελαν να αντιμετωπίζονται.
8.3 Το Made in Greece γενικά απαγορεύει υλικό που προωθεί τον Ναζισμό, τις φυλετικές διακρίσεις, κλπ.

Back to top

9. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΣΤΟ Made in Greece

9.1 Το Made in Greece επιτρέπει την καταχώρηση εισιτηρίων για παραστάσεις, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Ωστόσο, όπως ένας πωλητής εισιτηρίου, είστε υπεύθυνοι ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή δεν παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία ή τους όρους του ίδιου του εισιτηρίου.

Back to top

10. ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  ΣΤΟ Made in Greece

10.1 Είδη που περιέχουν την ομοιότητα, την εικόνα, το όνομα ή την υπογραφή άλλου προσώπου απαγορεύονται, εκτός αν τα προϊόντα έγιναν ή εγκρίθηκαν από το πρόσωπο του οποίου η ομοιότητα, την εικόνα, το όνομα ή την υπογραφή έχει χρησιμοποιηθεί.

Back to top

11. ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

11.1 Το Made in Greece απαγορεύει καταχωρήσεις που προσφέρουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως οι μεταφορές χρημάτων, έκδοση τραπεζικών εγγυήσεων και εγγυητικών επιστολών πιστωτικών δανείων, δανείων, συγκέντρωση χρημάτων και τη χρηματοδότηση για προσωπικούς σκοπούς επενδύσεων, κλπ.

Back to top

12. ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΟΠΛΑ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

12.1 Η καταχώριση οποιωνδήποτε πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών, στρατιωτικών διαταγμάτων, όπλων επίθεσης και τα συναφή τμήματα ή εξαρτήματα δεν επιτρέπονται στον Ιστοχώρο.
12.2 Το Made in Greece δεν επιτρέπει την καταχώρηση όπλων ΒΒ, αεροβόλων, τουφέκια πυρίτιδας ή ρύγχους και όπλων αναισθητοποίησης. Αντίγραφα και απομιμήσεις όπλων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις θα επιτρέπονται μόνο με τη ρητή έγκριση της Made in Greece. Τα εν λόγω αντίγραφα και τα αντικείμενα μίμησης πρέπει να έχουν σαφείς μόνιμες ενδείξεις πάνω τους στο βαθμό που απαιτείται από τη σχετική νομοθεσία και δεν πρέπει να είναι μπορούν να μετατραπούν έτσι ώστε να πυροβολήσουν ένα βλήμα.
12.3 Όπλα Μαζικής Καταστροφής (ΟΜΚ) και οποιαδήποτε οδηγία, επεξεργασία ή βοήθεια για την παραγωγή αυτών των όπλων ή υλικών απαγορεύεται αυστηρά από το διεθνές δίκαιο. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτής της πολιτικής θα έχει ως αποτέλεσμα την ενημέρωση των κυβερνητικών αρχών από το Made in Greece.
12.4 Μαχαίρια και άλλα όργανα κοπής, στις περισσότερες περιπτώσεις, επιτρέπεται να καταχωρούνται. Μαχαίρια που ανοίγουν αυτόματα και συγκεκαλυμμένα μαχαίρια δεν επιτρέπονται στον Ιστοχώρο. Το Made in Greece διατηρεί διακριτική ευχέρεια ως προς τα αντικείμενα που είναι κατάλληλα και μπορεί να αφαιρέσει μια καταχώρηση που κρίνει ότι είναι όπλο.

Back to top

13. ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΤΟ Made in Greece

13.1 Το Made in Greece δεν επιτρέπει καταχωρήσεις προβάλουν χρυσό, ασήμι και άλλα πολύτιμα μέταλλα (μη συμπεριλαμβανομένων των κοσμημάτων).

Back to top

14. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

14.1 Τα ακόλουθα στοιχεία ενδέχεται να μην εμφανίζονται στον Ιστοχώρο:
(α) Στοιχεία που ισχυρίζονται ότι είναι, ή φαίνονται παρόμοια με επίσημα έγγραφα κυβερνητικών ταυτοτήτων ή άδειες, όπως πιστοποιητικά γέννησης, άδειες οδήγησης, θεωρήσεις βίζα και διαβατήρια. Επιπλέον, ολοκληρωμένες αιτήσεις για τέτοιου είδους έγγραφα που περιέχουν προσωπικά στοιχεία δεν μπορούν νακαταχωρούνται.
(β) Ψευδής ταυτότητες ή οποιαδήποτε στοιχεία είναι σχεδιασμένα για την παραγωγή τέτοιων καρτών.
(γ) Είδη ένδυσης ή αναγνώρισης που ισχυρίζονται ότι είναι, ή φαίνονται παρόμοια με τις επίσημες κυβερνητικές στολές.

Back to top

15. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ Made in Greece

15.1 Η καταχώρηση, δημοσίευση επικίνδυνων υλικών (όπως τα εκρηκτικά, ραδιενεργά υλικά, εύφλεκτα αέρια, υγρά και στερεά, και τοξικές ουσίες), απαγορεύεται στον Ιστοχώρο.
15.2 Η καταχώριση όποιων προϊόντων περιέχουν τοξικές ή επιβλαβείς ουσίες (π.χ. παιχνίδια που περιέχουν βαφή μολύβδου) απαγορεύεται στον Ιστοχώρο

Back to top

16. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ Made in Greece

16.1 Το Made in Greece απαγορεύει την καταχώρηση οποιουδήποτε ανθρώπου, ανθρώπινου σώματος ή οποιοδήποτε μέρους του ανθρώπινου σώματος. Παραδείγματα τέτοιων απαγορευμένων αντικειμένων περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: όργανα, οστά, αίμα, σπέρμα και ωάρια.
16.2 Κρανία και σκελετοί που χρησιμοποιούνται για ιατρικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς είναι δυνατόν να καταχωρούνται στον Ιστοχώρο.
16.3 Αντικείμενα κατασκευασμένα από ανθρώπινα μαλλιά, όπως είναι οι περούκες για εμπορικές χρήσεις, επιτρέπονται.

Back to top

17. ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ Made in Greece

17.1 17.1 Απαγορεύεται αυστηρά στον Ιστοχώρο η καταχώρηση τιμολογίων ή αποδείξεων. Επιτρέπονται τα λογιστικά έντυπα σε μπλοκ, όπως μπλοκ τιμολογίων, αποδείξεων, δελτίων αποστολής κ.α.

Back to top

18. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ Made in Greece

18.1 Καταχωρήσεις εργασίας από τις οποίες ένα εργοστάσιο / εταιρεία / ινστιτούτο μπορεί να βρει άμεσα εργαζομένους προς πρόσληψη απαγορεύονται στον Ιστοχώρο.

Back to top

19.ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

19.1 Η καταχώρηση χύμα ηλεκτρονικών διευθύνσεων ή λιστών ηλεκτρονικών διευθύνσεων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα όπως ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου, αριθμούς φαξ και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απαγορεύεται αυστηρά. Ομοίως απαγορεύονται το λογισμικό ή άλλα εργαλεία που προορίζονται ή χρησιμοποιούνται για την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. "spam").

Back to top

20. ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

20.1 Το Made in Greece είναι μια άμεσης διασύνδεσης πλατφόρμα πληροφοριών από επιχείρηση προς επιχείρηση οπότε προσωπικές και μη επιχειρηματικές πληροφορίες απαγορεύονται.

Back to top

21. ΜΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟ Made in Greece

21.1 Μη μεταβιβάσιμα αντικείμενα δεν μπορούν να δημοσιευτούν στον Ιστοχώρο. Πολλά αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων των λαχείων, αεροπορικών εισιτηρίων και εισιτηρίων εκδηλώσεων δεν μπορούν να μεταπωληθούν ή να μεταφερθούν.

Back to top

22. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟ Made in Greece

22.1 Η καταχώρηση των διακριτικών σημάτων της αστυνομίας ή επίσημου εξοπλισμού της αστυνομίας από οποιαδήποτε δημόσια αρχή, συμπεριλαμβανομένων των εμβλημάτων που εκδίδονται από την κυβέρνηση κάθε χώρας, απαγορεύονται αυστηρά.
22.2 Υπάρχουν κάποια περιορισμένη αστυνομικά είδη που είναι δυνατόν να καταχωρηθούν στον Ιστοχώρο μας, με την προϋπόθεση ότι τηρούν τις σημειωμένες κατευθυντήριες γραμμές:
(α) Εγκεκριμένα γενικά είδη λαϊκής τέχνης, όπως καπέλα, κούπες, κονκάρδες, στυλό, κουμπιά, μανικετόκουμπα, μπλουζάκια μακό, συνδετήρες χρημάτων, που δεν μοιάζουν ή περιέχουν σήματα.
(β) Εμβλήματα, τα οποία σαφώς δεν είναι γνήσια ή επίσημα (π.χ. εμβλήματα σε παιχνίδια).
(γ) Ιστορικές κονκάρδες που δεν μοιάζουν με μοντέρνα εμβλήματα της αστυνομίας, υπό την προϋπόθεση ότι η περιγραφή του αντικείμενο ορίζει σαφώς ότι το σήμα είναι ένα ιστορικό κομμάτι ή που έχουν εκδοθεί από οργανισμό ο οποίος δεν υφίσταται πλέον.
22.3 Αστυνομικές στολές μπορούν να καταχωρηθούν υπό τον όρο ότι είναι απαρχαιωμένες και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με σημερινές αστυνομικές στολές. Το γεγονός αυτό πρέπει να αναφέρεται σαφώς στην περιγραφή της καταχώρησης.

Back to top

23. ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Ή ΥΛΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

23.1 Η καταχώρηση πορνογραφικού υλικού απαγορεύεται αυστηρά. Το Made in Greece απαγορεύει αυστηρά τα στοιχεία που απεικονίζουν κτηνοβασία, βιασμούς, αιμομιξίες, ή σεξ με εικόνες βίας ή εξευτελισμό.
23.2 Για να προσδιορίσουμε αν καταχωρήσεις ή πληροφορίες θα πρέπει να αποσυρθούν από τον Ιστοχώρο, μελετούμε το συνολικό περιεχόμενο της καταχώρησης, όπως φωτογραφίες, εικονογραφήσεις και κείμενα.
23.3 Το Made in Greece δεν επιτρέπει την προώθηση σαδομαζοχιστικών προϊόντων. Φαντεζί σεξουαλικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων τύπων παιχνιδιών, συλλεκτικά αντικείμενα, ή είδη τροφίμων σε σχήμα γεννητικών οργάνων που προορίζονται κυρίως για τους ενήλικες αγοραστές επιτρέπονται στην αντίστοιχη κατηγορία.

Back to top

24. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
24.1 Το Made in Greece είναι ο ιδανικός Ιστοχώρος για εμπορικές συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων. Εντιμότητα και υψηλά ηθικά πρότυπα είναι αυτό που εμείς εκπροσωπούμε. Οι καταχωρήσεις σε αυτό τον Ιστοχώρο θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν σαφώς το αντικείμενο που πωλείται. Αν ο στόχος σας είναι διαφορετικός, σας ζητάμε να αναζητήσετε άλλους Ιστοχώρους για να ασκήσετε μια τέτοια δραστηριότητα.

Back to top

25. ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ Made in Greece

25.1 Το Made in Greece δεν επιτρέπει την καταχώρηση ελεγχόμενων ναρκωτικών ή στοιχείων συνταγογραφούμενα από αδειούχους θεραπευτές για να εκτελούν μια συνταγή. Εάν δεν είστε βέβαιοι ως προς το επιτρεπτό του αντικειμένου σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Made in Greece πριν από την καταχώρηση.
25.2 Το Made in Greece δεν επιτρέπει επίσης την καταχώρηση παράνομων ιατρικών συσκευών.

Back to top

26. ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ Made in Greece

26.1 Μια καταχώρηση ακινήτου επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τον πωλητή για να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το ακίνητο που δημοσιεύτηκε. Πριν να δημοσιεύσετε μια καταχώρηση ακινήτου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμμορφωθεί με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Back to top

27. ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Made in Greece

27.1 Καταχώρηση πλαστών/ψεύτικων, μη-εγκεκριμένων αντιγράφων, ή μη εξουσιοδοτημένων προϊόντων όπως τα πλαστά ενδύματα σχεδιαστών μόδας, ρολόγια, τσάντες, γυαλιά ηλίου ή άλλων αξεσουάρ είναι αυστηρά απαγορευμένη στον Ιστοχώρο.
27.2 Εάν τα προϊόντα που πωλούνται φέρουν το όνομα ή το λογότυπο μιας εταιρείας, αλλά δεν προέρχονται από ή δεν εγκρίθηκαν από την εταιρία αυτή, τα εν λόγω προϊόντα απαγορεύονται από τον Ιστοχώρο.
27.3 Καταχωρήσεις επώνυμων προϊόντων πολυτελείας επιτρέπονται αν ένα πιστοποιητικό άδειας έχει εκδοθεί από τον ιδιοκτήτη του εμπορικού σήματος πολυτέλειας.
27.4 Επαναλαμβανόμενες καταχωρήσεις πλαστών ή παράνομων αντικείμενων, επιφέρει την άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους σας.

Back to top

28. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ Made in Greece

28.1 Αποκωδικοποιητές ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκτήσετε παράνομη πρόσβαση σε τηλεοπτικά προγράμματα (όπως είναι η δορυφορική και καλωδιακή τηλεόραση), πρόσβαση στο ίντερνετ, τηλέφωνο, δεδομένα ή άλλα προστατευόμενες, περιορισμένες, συνδρομητικές υπηρεσίες απαγορεύονται. Η δήλωση του στοιχείου είναι για εκπαιδευτικούς ή δοκιμαστικούς σκοπούς και δεν νομιμοποιεί ένα προϊόν που είναι ακατάλληλο για άλλους λόγους. Μερικά παραδείγματα των αντικειμένων που δεν επιτρέπεται, περιλαμβάνουν:
(α) Προγραμματιστές έξυπνων καρτών
(β) Έξυπνες Κάρτες
(γ) Αποκωδικοποιητές
(δ) Εξαρτήματα υπολογιστών ή λογισμικό Εξομοιωτών.
28.2 Παρομοίως, οι πληροφορίες σχετικά με το "πώς να" αποκωδικοποιήσει ή να αποκτήσει πρόσβαση στον προγραμματισμό καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση ή άλλες υπηρεσίες κάποιος χωρίς άδεια ή η πληρωμή απαγορεύονται. Η Πολιτική του Madein-Greece.com είναι να απαγορευθεί οποιαδήποτε ενθάρρυνση του αυτό του είδους δραστηριότητας.

Back to top

29. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟ Made in Greece

29.1 Ακαδημαϊκό λογισμικό:
(α) Ακαδημαϊκό λογισμικό είναι το λογισμικό που πωλείται σε μειωμένες τιμές για τους φοιτητές, καθηγητές, και τους υπαλλήλους των διαπιστευμένων οργανισμών μάθησης.
(β) Από τον Ιστοχώρο, παρακαλούμε μην καταχωρείτε ακαδημαϊκό λογισμικό αν δεν έχετε την άδεια. Καταχωρήσεις που παραβιάζουν την ακαδημαϊκή πολιτική λογισμικού του Made in Greece μπορούν να διαγραφούν πριν από τη δημοσίευση.
(γ) Για καταχωρήσεις ακαδημαϊκού λογισμικού εκ μέρους του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού μεταπωλητή ή ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος, αυτή η χορήγηση αδείας πρέπει να αναφέρεται εμφανώς στις καταχωρίσεις όπως τα προϊόντα και οι Εταιρείες. Προϊόντα και τις επιχειρήσεις. Το πιστοποιητικό της άδειας που εκδίδεται από τον εγκεκριμένο εκπαιδευτικό μεταπωλητή (ή το εκπαιδευτικό ίδρυμα), επίσης πρέπει να παρέχεται στο Made in Greece.
29.2 Λογισμικού OEM (Κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού)
(α)Μη καταχωρείτε «ΟΕΜ» ή « πακέτα» αντιγράφων λογισμικού στον Ιστοχώρο εκτός αν το πωλείτε μαζί με εξαρτήματα υπολογιστών. OEM, ή τα συνοδευτικά πακέτα προγραμμάτων, είναι το λογισμικό που αποκτά κανείς στο πλαίσιο της αγοράς ενός νέου υπολογιστή. OEM άδειες χρήσης λογισμικού απαγορεύουν συνήθως ο αγοραστής να μεταπωλεί το λογισμικό χωρίς τον υπολογιστή ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς κάποιο εξάρτημα του υπολογιστή.

Back to top

30. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΟ Made in Greece

30.1 Η καταχώρηση εξοπλισμού κατασκοπίας, παρακολούθησης, όπως ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την υποκλοπή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, δεν επιτρέπεται στον Ιστοχώρο.
 

Back to top

31. ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟ Made in Greece

31.1 Το Made in Greece δεν επιτρέπει την καταχώρηση μετοχών, ομόλογων, πιστώσεων, επενδυτικών συμφερόντων, ή άλλων τίτλων.

Back to top

32. ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΟ Made in Greece

32.1 Η καταχώρηση κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων απαγορεύεται αυστηρά στον Ιστοχώρο και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Κλοπιμαία περιλαμβάνουν στοιχεία που λαμβάνονται από ιδιώτες καθώς και περιουσιακά στοιχεία που λαμβάνονται χωρίς άδεια από επιχειρήσεις ή κυβερνήσεις.
32.2 Το Made in Greece υποστηρίζει και συνεργάζεται με τις προσπάθειες της Αστυνομίας για την επιστροφή των κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων και τη δίωξη των υπευθύνων ατόμων. Αν ανησυχείτε ότι οι εικόνες ή / και κείμενο στη περιγραφή του προϊόντος σας έχουν χρησιμοποιηθεί από χρήστη άλλου Ιστοχώρου χωρίς την άδειά σας, ή ότι τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας έχουν παραβιαστεί από ένα τέτοιο χρήστη, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης μας στο service @ Madein-Greece.com

Back to top

33. ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ Made in Greece

33.1 Τα ακόλουθα αντικείμενα που συνδέονται με τις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες και δημόσιες βιομηχανίες μεταφορών δεν μπορούν να δημοσιεύονται στον Ιστοχώρο:
(α) Κάθε ρούχο ή αναγνωριστικό σχετιζόμενο με τους κλάδους των μεταφορών, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε, στολές πιλότων της πολιτικής αεροπορίας, στολές αεροσυνοδών, στολές προσωπικού των υπηρεσιών αεροδρομίου, στολές υπαλλήλων σιδηροδρόμων, καθώς και στολές του προσωπικού ασφαλείας των δημόσιων κλάδου των μεταφορών. Παλαιά είδη ένδυσης που συνδέονται με εμπορικές αεροπορικές εταιρείες ή άλλα δημόσια μέσα μεταφοράς μπορούν να αναφέρονται στον Ιστοχώρο υπό την προϋπόθεση ότι στην περιγραφή του αντικειμένου αναφέρεται σαφώς ότι το αντικείμενο είναι τουλάχιστον 10 ετών, δεν είναι πλέον σε χρήση από την αεροπορική εταιρεία ή άλλη δημόσια αρχή, τη μεταφορά και δεν μοιάζει με όλες τις τρέχουσες στολές.
(β) Εγχειρίδια ή άλλα υλικά που συνδέονται με τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των εγχειριδίων ασφάλειας που δημοσιεύονται από εμπορικές αεροπορικές εταιρείες ή οι φορείς εκμετάλλευσης μετρό, τρένων ή λεωφορείων. Τέτοια αντικείμενα μπορούν να δημοσιεύονται, εφόσον η περιγραφή αναφέρει σαφώς ότι το υλικό είναι παρωχημένο και δεν χρησιμοποιείται πλέον από την αεροπορική εταιρεία ή άλλη αρχή διαμετακόμισης.
(γ) Οποιαδήποτε επίσημα, εσωτερικά ή μη δημόσια έγγραφα.

Back to top

34. ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ Made in Greece

34.1 Η καταχώριση μη εξουσιοδοτημένων (πειρατικά, αντιγραφα, εφεδρικά, λαθραία, κλπ.) αντίγραφων προγραμμάτων λογισμικού, ηλεκτρονικών παιχνιδιών, μουσικών άλμπουμ, ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, φωτογραφιών ή άλλων προστατευόμενων έργων είναι απαγορευμένη στον Ιστοχώρο.
 

Back to top

35. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟ Made in Greece

35.1 Μεταχειρισμένα εσώρουχα δεν μπορούν να δημοσιεύονται στον Ιστοχώρο. Άλλα χρησιμοποιημένα ενδύματα είναι δυνατόν να καταχωρούνται, εφόσον τα ενδύματα έχουν καθαριστεί επιμελώς. Δημοσιεύσεις που περιέχουν ακατάλληλες ή ξένες περιγραφές θα καταργηθούν.
35.2 Η καταχώρηση μεταχειρισμένων καλλυντικών απαγορεύεται στον Ιστοχώρο.

Back to top

36. ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΖΩΑ ΣΤΟ Made in Greece

36.1 Συνταγογραφούμενα κτηνιατρικά προϊόντα και φάρμακα δεν μπορούν να καταχωρούνται στον Ιστοχώρο.

Back to top

37. ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ Made in Greece

37.1 Η καταχώρηση οποιουδήποτε ζώου (όπου συμπεριλαμβάνονται μέρη ζώου που μπορεί να είναι δέρματα, εσωτερικά όργανα, δόντια, νύχια, κοχύλια, οστά, χαυλιόδοντες, ελεφαντοστό και άλλα μέρη) που προστατεύεταιι από τη Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών της Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας (CITES) ή οποιοδήποτε άλλο τοπικό νόμο ή κανονισμό απαγορεύεται αυστηρά στον Ιστοχώρο.
37.2 Η καταχώριση πτερυγίων καρχαρία και των προϊόντων που προέρχονται από οποιοδήποτε μέρος των πτερυγίων του καρχαρία απαγορεύεται στον Ιστοχώρο.
37.3 Η καταχώριση προϊόντων που προέρχονται από γάτες ή σκύλους, συμπεριλαμβανομένης της γούνας, δερμάτων, γούνας, κρέατος, απαγορεύεται στον Ιστοχώρο.
37.4 Η καταχώριση πουλερικών, ζώων φάρμας και κατοικίδιων ζώων για εμπορικούς σκοπούς επιτρέπεται στον Ιστοχώρο.
 

Back to top

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κατάλογος αυτός δεν πρέπει να θεωρείται ότι έχει αποκλειστικό χαρακτήρα και θα ενημερώνεται σε συνεχή βάση. Εάν δεν είστε βέβαιοι για την καταλληλότητα ή τη νομιμότητά του προϊόντος που επιθυμείτε να καταχωρήσετε στον Ιστοχώρο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο service@Madein-Greece.com

Madein-Greece © 2011 - 2020