Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε


Made in Greece - Εταιρεία

  •   Ιδέα δημιουργίας και στόχευση της Πύλης Made in Greece :

Το Made in Greece προέκυψε, ως μια ιδέα-λύση για τα Ελληνικά δεδομένα, εξαιτίας της ελληνικής οικονομικής κρίσης και της ανάγκης να προβληθούν σύγχρονα και αποτελεσματικά τα Ελληνικά προιόντα, οι Ελληνικές εταιρείες, ΈΛΛΗΝΕΣ εξαγωγείς, Έλληνες παραγωγοί, Έλληνες προμηθευτές, Έλληνες κατασκευαστές και τα Ελληνικά προιόντα τους στο εξωτερικό, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελληνική παραγωγή και τις ελληνικές υπηρεσιες της χώρας μας.

Το όλοι Έλληνες μαζί παίρνει   διαδικτυακή εφαρμογή και  πραγματικά  από αυτή την Ελληνική πύλη μπορούμε να ανταγωνιστούμε το παγκόσμιο marketing το οποίο διαθέτει τεράστια κεφάλαια προβολής, χωρίς τα τεράστια έξοδα διαφημιστικής προβολής και συμμετοχής σε εκθέσεις ξεχωριστά από τον καθένα, που θα απαιτούνταν διαφορετικά. 

 

 Στόχος μας είναι:

  • Να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν οι Ελληνικές εξαγωγές και να αντιμετωπιστεί η Ελληνική κρίση
  • Να χτίσουμε την εμπιστοσύνη του καταναλωτή σε Ελληνικά προϊόντα ετικέτας "Ελληνικής Προέλευσης" και να αναγνωρίζεται αυτό ως σημείο υπεροχής, όπως συμβαίνει με άλλες χώρες
  • Να αναδείξουμε σε όλο τον κόσμο την ποικιλία και ποιότητα προσόντα που διαθέτουν τα Ελληνικά προιόντα, δημιουργώντας μια εύκολη μηχανή εύρεσης για κάθε χρήστη.
  • Να παρέχουμε στις Ελληνικές εταιρείες, Έλληνες παραγωγούς, Έλληνες Εξαγωγείς, Έλληνες προμηθευτές όλα τα σύγχρονα εργαλεία για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Πιστεύουμε ότι τα οικονομικά οφέλη των συμμετεχόντων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ εταιριών και τα κοινωνικά οφέλη που προκύπτουν από την ανάπτυξη του Made In Greece και κατ' επέκταση των ελληνικών εταιριών στο εξωτερικό, είναι πραγματικά ανεκτίμητα.

 

  •  Τι είναι το Made in Greece ?

Είναι η μεγαλύτερη B2B ελληνική εμπορική διαδικτυακή πύλη για τη διευκόλυνση του απευθείας εμπορίου μεταξύ Ελλήνων εξαγωγέων και εισαγωγέων από όλο τον κόσμο με τους Έλληνες παραγωγούς, Έλληνες προμηθευτές, Έλληνες εξαγωγείς.

Το Μade in Greece απαρτίζεται από δυο εκδόσεις μια Αγγλική (που είναι και η κύρια γλώσσα) και την Ελληνική. Η κάθε έκδοση αποτελείται ουσιαστικά από δυο καταλόγους: έναν για Ελληνικά προϊόντα και έναν για Ελληνικές εταιρείες. Μπορεί κανείς να πλοηγηθεί είτε μέσω των κατηγοριών και υποκατηγοριών είτε κάνοντας αναζήτηση με χρήση κάποιου όρου για ελληνικό προϊόν ή ελληνική εταιρεία.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καταχωρήστε προϊόντα Ελληνικά, δώστε τεχνικές προδιαγραφές, καταλόγους, κλπ. και αφήστε τους αγοραστές να σας βρουν 24ώρες/ημέρα, 7ημέρες/εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε πάντα ανοικτοί σε προτάσεις και παρατηρήσεις.
Μην διστάστε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις.

 

Madein-Greece © 2011 - 2021