Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Success Stories

 Δείτε Success Stories. Ιστορίες επιτυχίας Ελληνικών εταιρειών και πως τους βοήθησε το Made in Greece να βρουν νέους αγγοραστές και συνεργασίες στην παγκόσμια αγορά.


13/03/2013

Πάνος Κοντός - ΖΙΚΟ ΑΕ

 «Ποτέ δεν θα πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε σταθερούς πελάτες και θα κάναμε εξαγωγές 4-5 κοντέινερ το μήνα στον Άγιο Μαυρίκιο» μας είπε ο Κος Κοντός Πάνος Δ/νων Σύμβουλος της ΖΙΚΟ Α.Ε. για να συμπληρώσει πως πλέον λαμβάνουν συνέχεια email ενδιαφέροντος από πολλούς πιθανούς νέους πελάτες και κυρίως από τις Αραβικές χώρες.


Ήδη αναβαθμίσαμε την συμμετοχή μας στο www.madein-greece.com και ανήκουμε στα premium μέλη της Πύλης των Ελληνικών προϊόντων.

 ΖΙΚΟ ΑΕ 

 Δείτε τα προϊόντα της εταιρείας

 Η ΖΙΚΟ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1986 και παράγει λιπάσματα και ιχνοστοιχεία για αγροτικές καλλιέργειες. Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 17.000 m2 στην βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης με δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής και ενσάκισης άνω των 1.000 MT λιπασμάτων. Επίσης διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους δυναμικότητας άνω των 45.000 MT σε χύδην μορφή καθώς και 20.000 MT σε συσκευασμένα προϊόντα.


Με γνώμονα την ολοκληρωμένη διαχείριση της θρέψης και με την ευελιξία που τη διακρίνει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και του ανταγωνισμού, η ΖΙΚΟ Α.Ε. έχει καταφέρει να παρουσιάζει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα της, με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα τους με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει.


«Ποτέ δεν θα πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε σταθερούς πελάτες και θα κάναμε εξαγωγές 4-5 κοντέινερ το μήνα στον Άγιο Μαυρίκιο» μας είπε ο Κος Κοντός Πάνος Δ/νων Σύμβουλος της ΖΙΚΟ Α.Ε. για να συμπληρώσει πως πλέον λαμβάνουν συνέχεια email ενδιαφέροντος από πολλούς πιθανούς νέους πελάτες και κυρίως από τις Αραβικές χώρες.


διαβάστε περισσότερα
Συμμετέχουμε στο made in Greece από την αρχή καθώς πιστεύουμε ότι η εξωστρέφεια είναι το κλειδί για την ανάπτυξη σε συνδυασμό με την «σωστή» σύγχρονη …
Γκορτσίλας Δημήτρης- GLS Fused Glass: Το Made in Greece μας έφερε σε επαφή με νέους πελάτες.
Ήδη εξάγουμε στη Γερμανία. Επίσης αναπτύσουμε συνεργασίες…
ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
ΣΕ 13 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Εργάζομαι σε μια εισαγωγική εταιρεία στο Abu Dhabi και ενδιαφερόμαστε για να εισάγουμε εδώ στην τοπική αγορά, Ελληνικά προιόντα.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ, E-MAIL, WEB - SITE ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ…
Θα ήθελα να μου στείλετε τιμοκατάλογο χονδρικής των προιόντων σας για την σύναψη εμπορικής συνεργασίας.
Θα ήθελα να μου στείλετε κατάλογο των προϊόντων σας και την πολιτική πωλήσεων της εταιρίας σας για συνεργασία...
Θα ήθελα να μου στείλετε κατάλογο των προϊόντων σας και την πολιτική πωλήσεων της εταιρίας σας για συνεργασία
Αξιότιμοι κύριοι,Είμαι βιοκαλιεργητής (φακές, ρεβύθια) και θα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράζεται και βιολογικά προιόντα ή Όχι. Σας ευχαριστώ
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 0,35 - 0,40 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΙΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Έχουμε κατάστημα βιολογικών καλλυντικών και ενδιαφερόμαστε για τα προιόντα σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στον εξοπλισμό - τροφοδοσία Ξενοδοχείων - ζαχαροπλαστείων - φούρνων
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ 20-22 ΤΟΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ...
Εκπροσωπώ εταιρεία με έδρα στην Αγγλία και μας ενδιαφέρουν τα προιόντα σας. Σας παρακαλώ στείλτε μου την καλύτερη δυνατή τιμή γι'αυτή την ποσότητα..
Madein-Greece © 2011 - 2021