Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Success Stories

 Δείτε Success Stories. Ιστορίες επιτυχίας Ελληνικών εταιρειών και πως τους βοήθησε το Made in Greece να βρουν νέους αγγοραστές και συνεργασίες στην παγκόσμια αγορά.


21/12/2012

Λακασάς Δημήτρης - Olympia Electronics

 

 

 Lakasas_Olympia_Electronics

Λακασάς Δημήτρης

 

 

Olympia Electronics 

 

Δείτε τα προϊόντα της εταιρείας

 

H Olympia Electronics ιδρύθηκε το 1979.

Εδώ και 33 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Η εταιρεία, απασχολεί σήμερα γύρω στους 130 εργαζόμενους και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, ενώ ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού.


Συμμετέχουμε στο made in Greece από την αρχή καθώς πιστεύουμε ότι η εξωστρέφεια είναι το κλειδί για την ανάπτυξη σε συνδυασμό με την «σωστή» σύγχρονη προσέγγιση μάρκετινγκ και δημιουργία ονόματος (Branding) των Ελληνικών προϊόντων.


Αν και η Olympia Electronics εξάγει ήδη το 70% των προϊόντων της και έχει αναπτυγμένο δίκτυο συνεργατών, το www.madein-Greece.com εισήγαγε τα προϊόντα μας σε ένα μεγαλύτερο κοινό αυτό των επισκεπτών της Πύλης , αλλά και μέσω της προώθησης στα κοινωνικά δίκτυα ( Facebook, LinkedIn).


Όλο και περισσότεροι πελάτες και καταστήματα λιανικής αναζητούν τα προϊόντα μας.

 διαβάστε περισσότερα
«Ποτέ δεν θα πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε σταθερούς πελάτες και θα κάναμε εξαγωγές 4-5 κοντέινερ το μήνα στον Άγιο Μαυρίκιο» μας είπε ο Κος Κοντός Πάνος …
Γκορτσίλας Δημήτρης- GLS Fused Glass: Το Made in Greece μας έφερε σε επαφή με νέους πελάτες.
Ήδη εξάγουμε στη Γερμανία. Επίσης αναπτύσουμε συνεργασίες…
ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
ΣΕ 13 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Εργάζομαι σε μια εισαγωγική εταιρεία στο Abu Dhabi και ενδιαφερόμαστε για να εισάγουμε εδώ στην τοπική αγορά, Ελληνικά προιόντα.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ, E-MAIL, WEB - SITE ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ…
Θα ήθελα να μου στείλετε τιμοκατάλογο χονδρικής των προιόντων σας για την σύναψη εμπορικής συνεργασίας.
Θα ήθελα να μου στείλετε κατάλογο των προϊόντων σας και την πολιτική πωλήσεων της εταιρίας σας για συνεργασία...
Θα ήθελα να μου στείλετε κατάλογο των προϊόντων σας και την πολιτική πωλήσεων της εταιρίας σας για συνεργασία
Αξιότιμοι κύριοι,Είμαι βιοκαλιεργητής (φακές, ρεβύθια) και θα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράζεται και βιολογικά προιόντα ή Όχι. Σας ευχαριστώ
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 0,35 - 0,40 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΙΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Έχουμε κατάστημα βιολογικών καλλυντικών και ενδιαφερόμαστε για τα προιόντα σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στον εξοπλισμό - τροφοδοσία Ξενοδοχείων - ζαχαροπλαστείων - φούρνων
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ 20-22 ΤΟΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ...
Εκπροσωπώ εταιρεία με έδρα στην Αγγλία και μας ενδιαφέρουν τα προιόντα σας. Σας παρακαλώ στείλτε μου την καλύτερη δυνατή τιμή γι'αυτή την ποσότητα..
Madein-Greece © 2011 - 2021