Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε


Νέα, Ειδήσεις - Ελλάδα & Κόσμος

Νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα. Νέα οικονομικά, πολιτικά, επιστημονικά, καλά νέα και ειδήσεις. Ειδήσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο και οι τελευταίες σημαντικές εξελίξεις από τον χώρο της οικονομίας

Επίσης Ειδήσεις και νέα από όλον τον Κόσμο και οι  Διεθνείς εξελίξεις.


04/12/2012

Γκορτσίλας Δημήτρης- GLS Fused Glass

Γκορτζίλας Δημήτρης - GLS Fused Glass

Γκορτσίλας Δημήτρης

 

 

GLS Fused Glass 

 

Δείτε τα προϊόντα της εταιρείας

Η GLS Fused Glass παράγει χειροποίητα επιτραπέζια προϊόντα από χυτό γυαλί για επαγγελματική χρήση, καθώς και προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης για οικιακή χρήση, όπως καθρέπτες, διαχωριστικά χώρου, νιπτήρες, πίνακες κ.ά. Η μακροχρόνια εμπειρία της στην κατασκευή χυτού γυαλιού, εγγυάται προϊόντα υψηλής ποιότητας, αισθητικής και ανθεκτικότητας, ενώ, όντας οικογενειακή επιχείρηση δύναται να προσφέρει προϊόντα με πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής και ευέλικτο service.

Για να αυξήσουμε τις πωλήσεις και με δεδομένη την οικονομική κρίση και την μείωση της ζήτησης στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε ενεργά στην διεθνή αγορά και να αναζητήσουμε εκεί νέους πελάτες. Έτσι συμμετέχουμε στο made in Greece στην πιο σύχρονη διαδικτυακή πύλη προώθησης των Ελληνικών προιόντων, συνδρομητικά από την αρχή.  

Το Made in Greece μας έφερε σε επαφή με νέους πελάτες απ' όλο τον Κόσμο αλλά και την Ελλάδα. Ήδη εξάγουμε στη Γερμανία. Επίσης τώρα αναπτύσουμε και νέες συνεργασίες στην Αυστραλία.

Πιστεύω ότι σήμερα λόγω και της κρίσης, η μόνη διέξοδος των Ελληνικών εταιρειών είναι να γίνουν εξωστρεφείς, να αναπτύξουν τις εξαγωγές τους. Η παγκόσμια αγορά είναι απεριόριστη.

Το Made in Greece άνοιξε για την εταιρεία μου νέους ορίζοντες. Και φυσικά μας βοήθησε δραστικά να βγούμε στο εξωτερικό και να βρούμε νέους και σταθερούς πελάτες.


διαβάστε περισσότερα
«Ποτέ δεν θα πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε σταθερούς πελάτες και θα κάναμε εξαγωγές 4-5 κοντέινερ το μήνα στον Άγιο Μαυρίκιο» μας είπε ο Κος Κοντός Πάνος …
Συμμετέχουμε στο made in Greece από την αρχή καθώς πιστεύουμε ότι η εξωστρέφεια είναι το κλειδί για την ανάπτυξη σε συνδυασμό με την «σωστή» σύγχρονη …
ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
ΣΕ 13 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Εργάζομαι σε μια εισαγωγική εταιρεία στο Abu Dhabi και ενδιαφερόμαστε για να εισάγουμε εδώ στην τοπική αγορά, Ελληνικά προιόντα.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ, E-MAIL, WEB - SITE ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ…
Θα ήθελα να μου στείλετε τιμοκατάλογο χονδρικής των προιόντων σας για την σύναψη εμπορικής συνεργασίας.
Θα ήθελα να μου στείλετε κατάλογο των προϊόντων σας και την πολιτική πωλήσεων της εταιρίας σας για συνεργασία...
Θα ήθελα να μου στείλετε κατάλογο των προϊόντων σας και την πολιτική πωλήσεων της εταιρίας σας για συνεργασία
Αξιότιμοι κύριοι,Είμαι βιοκαλιεργητής (φακές, ρεβύθια) και θα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράζεται και βιολογικά προιόντα ή Όχι. Σας ευχαριστώ
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 0,35 - 0,40 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΙΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Έχουμε κατάστημα βιολογικών καλλυντικών και ενδιαφερόμαστε για τα προιόντα σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στον εξοπλισμό - τροφοδοσία Ξενοδοχείων - ζαχαροπλαστείων - φούρνων
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ 20-22 ΤΟΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ...
Εκπροσωπώ εταιρεία με έδρα στην Αγγλία και μας ενδιαφέρουν τα προιόντα σας. Σας παρακαλώ στείλτε μου την καλύτερη δυνατή τιμή γι'αυτή την ποσότητα..
Madein-Greece © 2011 - 2020