Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
 
BITULAC

BITULAC

Στεγανωτικό διάλυμα ασφαλτικής βάσης


Γενική περιγραφή:

Το BITULAC είναι μίγμα ειδικής ποιότητας ασφάλτου με οργανικούς διαλύτες. Συνιστάται η χρησιμοποίησή του ως προεπάλειψη σε τραχείες επιφάνειες για την επικόλληση ασφαλτικών στεγανωτικών μεμβρανών, διότι έχει ισχυρή συγκολλητική ικανότητα και εξαιρετική πρόσφυση στα δομικά υλικά. Ο υμένας που σχηματίζεται μετά τη ξήρανση είναι ενιαίος, απρόσβλητος από αραιά διαλύματα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο όμως στη χρήση πετρελαιοειδών.

Εφαρμογές:

Το BITULAC χρησιμοποιείται για:

· Προεπάλειψη για την επικόλληση ασφαλτικών μεμβρανών.

· Αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών κατασκευών.

· Στεγάνωση και προστασία εξωτερικών επιφανειών από σκυρόδεμα

Είναι συμβατό με πολυουρεθάνη, σκυρόδεμα, ελαφροσκυρόδεμα, τούβλο, γυψοσανίδα, μέταλλο (δεν είναι συμβατό με πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει).

Οδηγίες χρήσεως:

Γίνεται προετοιμασία της επιφάνειας εφαρμογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σκουριά ή ξένα υλικά. Το περιεχόμενο του δοχείου του BITULAC πρέπει να ανακατεύεται καλά για την πλήρη ομογενοποίησή του.

Για επικόλληση ασφαλτικής στεγανωτικής μεμβράνης με την χρήση φλόγιστρου εφαρμόζεται με χορτάρινη βούρτσα ρολό ή πιστόλι βαφής σε μια στρώση. Όταν χρησιμοποιείται για στεγάνωση, προτείνεται η χρήση του BITULAC PRIMER σαν αστάρι και στην συνέχεια, εφαρμογή μιας τουλάχιστον στρώσης BITULAC. Η κάθε στρώση εφαρμόζεται σταυρωτά στην προηγούμενη και αφού πρώτα έχει στεγνώσει καλά.

Στην περίπτωση που η επιφάνεια παραμείνει εκτεθειμένη στην ηλιακή ακτινοβολία απαιτείται η προστασία της με βαφή αλουμινίου ασφαλτικής βάσης BITUAL.

Το BITULAC επιδέχεται περαιτέρω αραίωση όταν χρησιμοποιείται σαν προεπάλειψη, με την προσθήκη πετρελαίου ή βενζίνης έως 20%.

Ο καθαρισμός των εργαλείων γίνεται με βενζίνη ή πετρέλαιο.

Κατανάλωση:

Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυμαίνεται από 0,3 - 0,4 kg/m2 σε επιφάνεια σκυροδέματος και από 0,15 - 0,25 kg/m2 σε μεταλλικές επιφάνειες.

Συσκευασία - αποθήκευση:

Διατίθεται σε δοχεία των 17 kg και σε βαρέλια των 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασμένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος μακριά από πηγές έντονης θερμότητας.

Προφυλάξεις - προστασία:

Το BITULAC είναι εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση του κοντά σε πηγές έντονης θερμότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατμών και η οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συμβουλή. Προσοχή σε εργασία σε κλειστούς χώρους χωρίς εξαερισμό. Να μην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

     
   
Πληροφορίες Προμηθευτή
Premium MemberΥποστηρικτής του MIG
  ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε.
  [ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]
 
  Τύπος Ελληνικής Εταιρείας:
  Παραγωγός  
 
Στοιχεία επικοινωνίας
 
 
Online Showroom6 Ελληνικά Προϊόντα
5 σχετικά προϊόντα από τον ίδιο Προμηθευτή
 
   
 
 
Λεπτομέρειες Προϊόντος
Χώρα Προέλευσης:Ελλάδα
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2021