Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
 
BITUPLAST

BITUPLAST

Ελαστομερές ασφαλτικό στεγανωτικό γαλάκτωμα

Γενική περιγραφή:

Το BITUPLAST είναι ελαστομερές ασφαλτικό γαλάκτωμα ανιονικής βάσης με συνθετικές ρητίνες και ορυκτούς σταθεροποιητές. Ο υμένας του BITUPLAST, μετά το στέγνωμά του, εξαιρετικά ελαστικός και η πρόσφυσή του στο σύνολο των δομικών υλικών άριστη. Δεν προσβάλλεται από αραιά διαλύματα οξέων και βάσεων, φιλικό στον χρήστη, καλύπτει πολύ αποτελεσματικά τις τριχοειδείς ρηγματώσεις των επιφανειών.

Εφαρμογές:

Το BITUPLAST χρησιμοποιείται για στεγάνωση και προστασία οριζόντιων και κατακόρυφων επιφανειών από σκυρόδεμα, στεγάνωση τοιχίων αντιστήριξης και θεμελίωσης πριν την επιχωμάτωση, δημιουργία φράγματος υδρατμών, την αναζωογόνηση παλαιών ασφαλτικών μονωτικών στρώσεων, την κόλληση θερμομονωτικών πλακών. Είναι συμβατό με πολυουρεθάνη, πολυστερίνη, σκυρόδεμα, ελαφροσκυρόδεμα, τούβλα, γυψοσανίδες.

Οδηγίες χρήσεως:

Η επιφάνεια εφαρμογής πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σαθρά ή ξένα υλικά. Εφαρμόζεται με χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, ανάλογα με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Η φορά της κάθε στρώσης να είναι κάθετη σε σχέση με την προηγούμενη, η οποία και θα πρέπει να έχει στεγνώσει καλά. Η προσθήκη οπλισμού (π.χ. υαλοϋφάσματος) μεταξύ των επαλείψεων, αυξάνει σημαντικά τις αντοχές της στεγάνωσης. Το BITUPLAST δεν χρησιμοποιείται σε θερμοκρασία χαμηλότερη των +5οC.

Αν εφαρμόζεται σε επιφάνειες εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι απαραίτητη αντηλιακή προστασία με ασφαλτική βαφή αλουμινίου BITUAL.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σαν αστάρι, επιδέχεται αραίωση έως 50% με νερό.

Ο καθαρισμός των εργαλείων γίνεται με νερό αμέσως μετά την χρήση. Όταν το υλικό στεγνώσει ο καθαρισμός γίνεται με βενζίνη.

Κατανάλωση:

Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας στεγάνωσης. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυμαίνεται από 0,4—0,6 kg/m2. Προτεινόμενες καταναλώσεις για:

· Τοιχία από σκυρόδεμα, 1,5 kg/m2

· Στεγάνωση δωμάτων, 2,5 kg/m2

· Κόλληση θερμομονωτικών πλακών, 0,5 kg/m2

· Φράγμα υδρατμών, 0,5 kg/m2

Συσκευασία - αποθήκευση:

Διατίθεται σε δοχεία των 5 & 18 kg και βαρέλια των 220 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασμένους χώρους και σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των +5οC για (1) ένα τουλάχιστον έτος.

Προφυλάξεις - προστασία:

Αποφύγετε παρατεταμένη επαφή με το δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια να χρησιμοποιείστε άφθονο νερό και να ζητείστε συμβουλή γιατρού. Να μην απορρίπτεται στο έδαφος και να γίνεται διαχείριση του απορριπτόμενου υλικού σύμφωνα με τους ισχύοντες περιβαλλοντικούς κανονισμούς. Είναι ακίνδυνο κατά τη μεταφορά.

     
   
Πληροφορίες Προμηθευτή
Premium MemberΥποστηρικτής του MIG
  ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε.
  [ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]
 
  Τύπος Ελληνικής Εταιρείας:
  Παραγωγός  
 
Στοιχεία επικοινωνίας
 
 
Online Showroom6 Ελληνικά Προϊόντα
5 σχετικά προϊόντα από τον ίδιο Προμηθευτή
 
   
 
 
Λεπτομέρειες Προϊόντος
Χώρα Προέλευσης:Ελλάδα
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2021