Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
 
Cash-in: Ημερήσια διαχείριση μετρητών & ρευστότητας

Εκτενείς, και σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες, για την ημερήσια πρόβλεψη μετρητών και τη διαχείριση της ρευστότητας

Η λύση του λογισμικού Cash-in™, προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από το Treasury (Back or Middle Office) της τράπεζας. Προσφέρει εξακριβωμένες, πλήρεις και σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τα διαθέσιμα κεφάλαια των NOSTRO λογαριασμών, καθώς επίσης και της γενικής θέσης της τράπεζας για ένα συγκεκριμένο νόμισμα, βελτιώνοντας δραστικά τη διαχείριση μετρητών και τη ρευστότητα.

Διαχείριση Ρευστότητας

Η διαχείριση της ρευστότητας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας διασφαλίζει ότι η τράπεζα δεν πρόκειται να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ποιο θα είναι το κόστος δανεισμού εντός της ημέρας; Οι τράπεζες με την πλεονάζουσα ρευστότητα ήδη επωφελούνται από τη διαχείρισή της σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορούν να την πωλήσουν εντός της ημέρας. Η εναλλακτική λύση, που χρησιμοποιούν τα repos στα ακαθάριστα συστήματα πληρωμής σε πραγματικό χρόνο για να αυξήσει τη ρευστότητα όταν υπάρχει έλλειμμα κεφαλαίων, κοστίζει χρήματα στην τράπεζα, όχι μόνο στις δαπάνες αλλά και σε εισόδημα με την χρησιμοποίηση της πολύτιμης επιβοηθητικής εγγύησης μέσω του δανεισμού ή των repos. Αυτή η πίεση θα αυξηθεί. Έτσι οι τράπεζες πρέπει να διαχειριστούν τη ρευστότητά τους με έναν πολύ στενά ελεγχόμενο τρόπο. Το overnight batch report που ακολουθείται από το πρωινό tick-back reconciliation, δεν είναι πλέον επαρκές στην κρίσιμη χρονική στιγμή του CLS και σε πραγματικό χρόνο των RTGS συστημάτων.

Real Time & Intra Day

Το Intra-day reconciliation επιτρέπει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προβλέψουν τις ταμειακές ροές αποτελεσματικότερα, καθώς και να διαχειριστούν τη ρευστότητα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στην οικονομική έκθεσή τους και μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης των τάσεων της αγοράς και σε αντίθεση με τη νυχτερινή batch διαδικασία, εντοπίζονται άμεσα οι συναλλαγές και συμμετέχουν στην πρόβλεψη.

Πρόβλεψη Ρευστότητας

Τα Cash-in™ modules χρησιμοποιούν τα SWIFT MT μηνύματα που αφορούν την μετακίνηση μετρητών (εισερχόμενα και εξερχόμενα), τα ταυτίζουν με τις εγγραφές του συστήματος της Τράπεζας και παρέχουν σε πραγματικό χρόνο τα υπόλοιπα των λογαριασμών, επιτρέποντας reporting, αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνου.

Η B&R Outsourcing Services S.A. με την λύση Cash-in™ δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να είναι σε θέση να προβάλουν τα στοιχεία των καθολικών που αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ελέγξουν έπειτα τη ροή των χρημάτων που μπαίνουν με τον απολογισμό. Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη χρήση των μετρητών. Η προβολή πρόβλεψης σε πραγματικό χρόνο από τα επιβεβαιωμένα αλλά και τα αναμενόμενα κεφάλαια που παρέχονται από τις ενότητες του Cash-in™ επιτρέπει να γίνουν ενέργειες χρηματοδότησης ενάντια σε ένα έλλειμμα μετρητών, ή την ευκαιρία επανεπένδυσης σε περίπτωση πλεονάσματος μετρητών.

     
   
Πληροφορίες Προμηθευτή
  B&R OUTSOURCING SERVICES AE
  [ΑΘΗΝΑ ]
 
  Τύπος Ελληνικής Εταιρείας:
  Υπηρεσίες (μεταφορές, οικονομικές, ταξιδιωτικές κα)  
 
Στοιχεία επικοινωνίας
 
 
Online Showroom2 Ελληνικά Προϊόντα
1 σχετικά προϊόντα από τον ίδιο Προμηθευτή
 
   
 
 
Λεπτομέρειες Προϊόντος
Χώρα Προέλευσης:Ελλάδα
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020