Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
 
Λογιστική και Οικονομική Διαχείριση
H Διαχείριση Οικονομικών Πόρων, περιλαμβάνει την υποστήριξη όλων των λειτουργικών και υπηρεσιακών απαιτήσεων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, με σκοπό να καλύψει αποτελεσματικά:
  • Την διεκπεραίωση του συνόλου των οικονομικών και διαχειριστικών δοσοληψιών με την πλήρη εφαρμογή της διπλογραφίας και την εν γένει διασφάλιση της νομιμότητας με την τήρηση των επιταγών του θεσμικού πλαισίου (ΒΔ, ΕΚΠΟΤΑ, ΚΒΣ, ΠΔ 205, ΠΔ 315, Π.Δ 432/81, ΠΔ 113 Ν. περί «ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, απαιτήσεις διαχειριστικής επάρκειας Ν. 3614/03.12.2007 Σχετικές Εγκύκλιοι, κλπ).
  • Την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας των οικονομικών πόρων και των υλικών (παγίων και αναλωσίμων) που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία όλων των Υπηρεσιών.
  • Την διαχείριση και παρακολούθηση των έργων που υλοποιεί ο οργανισμός και την παρακολούθηση των διαδικασιών προμήθειας υλικών, υπηρεσιών και αγαθών πάσης φύσεως.
  • Την υποστήριξη της οικονομικής διοικήσεως, σε ότι αφορά την παρακολούθηση του προϋπολογισμού και την παροχή πληροφοριών και στατιστικών στοιχείων που απαιτούνται για τη λήψη των εκάστοτε αποφάσεων.
Όλα τα υποσυστήματα που τη συνθέτουν αλληλοενημερώνονται άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (onlinerealtime), μεταξύ τους, με τα υπόλοιπα συστήματα του ΟΠΣ Δημοσίου της OTS και με υποσυστήματα τρίτων κατασκευαστών, πχ:
  • Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: Ενημερώνει αυτόματα όλες τις οικονομικές καρτέλες που τηρούνται στη Διαχείριση Έργων (Πιστώσεων, δεσμεύσεων, παραστατικών, ενταλμάτων, πληρωμών, αποδόσεων, κλπ). Αντλεί μισθοδοτικές καταστάσεις που παράγει η μισθοδοσία και παράγει αυτόματα τα παραστατικά εξόδων για την έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων. Παράγει αρχεία για εμβάσματα, πληρωμές, μηχανογραφημένες επιταγές και αντλεί αυτόματα τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα από τις τράπεζες. Ενημερώνει το σύστημα εξυπηρέτησης πολιτών για την κατάσταση την οποία βρίσκεται π.χ κάποια πληρωμή, ώστε να εξυπηρετηθεί ο πολίτης αυτόματα είτε μέσω συστήματος IVR, είτε μέσω του διαδικτύου. Αντλεί χρηματικούς καταλόγους, από οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης εσόδου που πληροί τις προδιαγραφές διαλειτουργικότητας ή εξάγει τους ΧΚ σε αρχείο διαδεδομένης μορφής, ASCII, excel.
  • Οι περιφερειακές εφαρμογές εσόδων (τέλος ακίνητης περιουσίας, δημοτικού φόρου 2 – 5 %, διαχείρισης κλήσεων, αποχέτευσης), χρησιμοποιούν και ενημερώνουν κοινό αρχείο συναλλασσομένων. Οι χρηματικοί κατάλογοι που παράγουν, μεταφέρονται αυτόματα στη λογιστική για την βεβαίωση και την είσπραξή τους. Το ίδιο ισχύει για το βεβαιωτικό σημείωμα και τα διπλότυπα είσπραξης. Σε όλες τις περιπτώσεις, η πληροφόρηση είναι αμφίδρομη.
     
   
Πληροφορίες Προμηθευτή
Premium MemberΥποστηρικτής του MIG
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.
  [Θεσσαλονίκη]
 
  Τύπος Ελληνικής Εταιρείας:
  Παραγωγός, Εμπορική Επιχείρηση, Υπηρεσίες (μεταφορές, οικονομικές, ταξιδιωτικές κα)  
 
Στοιχεία επικοινωνίας
 
 
Online Showroom5 Ελληνικά Προϊόντα
4 σχετικά προϊόντα από τον ίδιο Προμηθευτή
 
   
 
 
Λεπτομέρειες Προϊόντος
Πιστοποιητικά:Πιστοποιημένο από το ΥΠ.ΕΣ. για την εφαρμογή της Διπλογραφικής μεθόδου σε φορείς Δημόσιας Διοίκησης
Χώρα Προέλευσης:Ελλάδα
Εμπορική Ονομασία:OTS
Κωδικός Μοντέλου:Financial Accounting for Public Sector
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020