Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Copyhouse Premium MemberΥποστηρικτής του MIG
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(7)
Ελληνικά Προϊόντα(7)
Κατάλογος Προϊόντων
Κατάλογος Προϊόντων
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
Copyhouse
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Τάσος Ιωαννίδης
Διεύθυνση:
Β. Όλγας 30
Πόλη:
Θεσσαλονίκη
ΤΚ:
57013
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η εταιρία Copyhouse+ ψηφιακές εκτυπώσεις –εκδόσεις ιδρύθηκε στις αρχές του 2005 με σκοπό την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού project βασισμένο καθαρά στη φιλοσοφία της ψηφιακής εκτύπωσης και των σύγχρονων αναγκών για άμεση ικανοποίηση της εκτύπωση (print on demand).

Η CopyHouse+ ήταν η πρώτη εταιρία στη Βόρεια Ελλάδα που επένδυσε στην τεχνολογία XEROX iGen (35cmX50cm) όταν τον Νοέμβριο του 2007 εγκατέστησε το πρώτο έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο iGen3 στη Θεσσαλονίκη, διαμορφώνοντας νέα πρότυπα στην αγορά των γραφικών τεχνών . Αυτό έδωσε σημαντική ώθηση στην επιχείρηση και την καταξίωσε ως ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα εκτυπωτικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Επίσης , η CopyHouse+ στα τέλη του 2009 επένδυσε σε τέσσερα λογισμικά της σουίτας FreeFlow της Xerox (Web-Services, Process Manager, Output Manager και Colour Control Bundle της CMI), προκειμένου να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αυτοματοποιημένη εργασιακή ροή. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θα βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες της, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να διαχειρίζονται και να υλοποιούν παραγγελίες μέσω του διαδικτύου, αλλά και να παράγουν τα έντυπά τους στη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.copyhouse.gr

* Το FreeFlow Web Services είναι μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα Web-to-Print, η οποία μέσω μιας απλής σύνδεσης Internet απλοποιεί και βελτιώνει τις διαδικασίες παραγγελίας και πληρωμής.
* Το FreeFlow Process Manager είναι ένα server-based λογισμικό, το οποίο έχει άμεση συνδεσιμότητα με τα Web-services και βοηθά τους χρήστες να αυτοματοποιήσουν όλες τις προεκτυπωτικές (prepress) εργασίες, όπως είναι η μετατροπή αρχείων σε .pdf format.
* Το FreeFlow Output Manager είναι ένα server-based λογισμικό το οποίο έχει άμεση συνδεσιμότητα με το FreeFlow Process Manager και είναι υπεύθυνο για την «έξυπνη» διαχείριση των εκτυπωτικών εργασιών και την τελική απόφαση για το ποιό εκτυπωτικό σύστημα θα αναλάβει την εκτύπωση τους.

Η μεγάλη ανταπόκριση των πελατών, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη που γνωρίζει η εταιρεία έπειτα από την εγκατάσταση του iGen3, τη ναυαρχίδα της Xerox στον τομέα της επαγγελματικής ψηφιακής εκτύπωσης, οδήγησαν την CopyHouse+ στην απόφαση να επενδύσει την 1/06/2010 στην υλοποίηση της εγκατάστασης μιας iGen4 XEROX και ουσιαστικά μεταλλάχθηκε σε ένα σύγχρονο ψηφιακό τυπογραφείο.

Mε τις πλέον κατάλληλες μηχανολογικές υποδομές και με την ανάπτυξη δεξιοτήτων από το ανθρώπινο δυναμικό τις εταιρίας οραματίζεται καθημερινά νέες εφαρμογές, καινοτόμες προτάσεις ψηφιακής εκτύπωσης.

Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: Copyhouse
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Κατηγορίες: Ελληνικά - Γραφείο & Σχολείο (Αναλώσιμα Γραφείου & Σχολείου, Έντυπες Εκδόσεις, Σχολικά Είδη, Βιβλία, Ημερολόγια, Σημειωματάρια & Τετράδια, Τετράδια Σχολικά)
Συσκευασία & Εκτύπωση (Υπηρεσίες Εκτύπωσης, Εκδόσεις, Άλλα Είδη Συσκευασίας & Εκτύπωσης, Άλλες Υπηρεσίες Εκτύπωσης, Εκτύπωση Περιοδικών, Εκτύπωση Καρτών, Εκτυπώσεις Βιβλίων, Εκτύπωση Φυλλαδίων & Καταλόγων, Εκτύπωση Συσκευασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Ατόμων στο Τμήμα Ανάπτυξης & Σχεδιασμού: 10
Αριθμός Εργαζομέων: 6-15
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 2005
Νόμιμος Ιδιοκτήτης: ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
 Εμπόριο & Αγορές
Κύριες Αγορές: Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ετήσιος Τζίρος €: 1 - 100.000
Ποσοστό Εξαγωγών (%): 0-10
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020