Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Θ.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. Premium MemberΥποστηρικτής του MIG
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
Θ.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Α.Ε.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ
Διεύθυνση:
12ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΒΕΡΟΙΑΣ
Πόλη:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΚ:
57008
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας ελαστικών και ζαντών καθώς επίσης και σε υπηρεσίες που σχετίζονται με ελαστικά, ζάντες αλλά και το γενικό service των αυτοκινήτων. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος και πιστοποιημένο κατάστημα των προϊόντων Michelin, και από τις πρώτες εταιρείες που εντάχθηκε στο σύστημα ποιότητας "LABEL" της Michelin το 2008. Εξειδικεύεται στην κάλυψη των αναγκών σε ελαστικά και ζάντες των επιβατικών αυτοκινήτων, jeep, ελαφρών φορτηγών και φορτηγών.

Επίσης, καλύπτει και το μηχανικό μέρος των αυτοκινήτων, διαθέτοντας κάθετη μονάδα ελέγχου του οχήματος (π.χ. ανάρτηση, πέδηση, σύστημα διεύθυνσης κ.λ.π.) σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις. Στο χώρο της έκθεσης μπορείτε να δείτε από κοντά μεγάλο μέρος της γκάμας ελαστικών και ζαντών, αλλά και να ενημερωθείτε για τεχνικές πληροφορίες όσον αφορά ζάντες, ελαστικά και αναρτήσεις. Τέλος, η εταιρεία παρέχει όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη του οχήματός σας (επισκευή ελαστικού, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση, service, γραμμή ΚΤΕΟ).

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία “ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.Ε.” είναι μετατροπή της ατομικής επιχείρησης “ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ” η οποία δραστηριοποιείτο στον χώρο των ελαστικών από το 1975, έτος ίδρυσής της. Το 2004 μετατράπηκε σε Α.Ε. με αντικείμενο (πέραν του ήδη υπάρχοντος) το μηχανικό μέρος του αυτοκινήτου.

Σε αυτό βοήθησε τόσο η ενασχόληση του κ. Τοπαλίδη Σάββα, Μηχανολόγου Μηχανικού Πολυτεχνικής σχολής, κάτοχο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού και σημερινού προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, όσο και η δημιουργία κάθετης μονάδας ελέγχου μηχανικών εξαρτημάτων του αυτοκινήτου σε νέες σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 12ο χλμ Π.Ε.Ο Θες/νίκης – Βέροιας.

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών MICHELIN και από τις πρώτες εταιρείες που εντάχθηκε στο σύστημα ποιότητας “LABEL” της MICHELIN το 2008. Σήμερα, η εταιρεία “ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.Ε.” ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της διαθέτοντας πλήρη γκάμα για κάθε μάρκα ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων, καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού που απασχολεί.

Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: Θ.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Α.Ε.
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Εμπορική Επιχείρηση
Χονδρέμπορας
Κατηγορίες: Ελληνικά - Οχήματα & Μεταφορές (Αυτοκίνητα, Φορτηγά, Εξοπλισμός, Εξαρτήματα Αυτοκινήτων , Επισκευή Αυτοκινήτων, Επισκευή Φορτηγών, Εξοπλισμός, Εξαρτήματα Φορτηγών)
Πιστοποιήσεις: Άλλα
Αριθμός Εργαζομέων: 6-15
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 2004
 Εμπόριο & Αγορές
Ετήσιος Τζίρος €: 1 Εκ - 5 Εκ
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020