Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ ΑΒΕΕ
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(3)
Ελληνικά Προϊόντα(3)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ ΑΒΕΕ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Ελισάβετ Καλέμου
Διεύθυνση:
Άγιος Αθανάσιος
Πόλη:
Θεσσαλονίκη
ΤΚ:
57003
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ αβεε είναι µια σύγχρονη βιοµηχανία παραγωγής και εµπορίας φωτιστικών σωµάτων, µε παρουσία στην αγορά εδώ και 55 χρόνια περίπου. Οι παραγωγικές και αποθηκευτικές της εγκαταστάσεις  βρίσκονται στον Άγιο Αθανάσιο Θεσ/νίκης και καλύπτουν 10.000 τ.µ., διαθέτει τελευταίου  τύπου µηχανολογικό εξοπλισµό και ελέγχει  πλήρως ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία και την ποιότητα του τελικού προ- ϊόντος, µε πιστοποιηµένα συστήµατα. 

Ταυτόχρονα, από το 1995 έχει δηµιουργήσει στη Βουλγαρία, µε έδρα τη Φιλιππούπολη, µια νέα όµοια παραγωγική µονάδα, την MEGA Lux Lighting, για την κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς καθώς και των γειτονικών της χωρών. Είναι από τις πρώτες εταιρίες  που έχει λάβει για τα παραγόµενα είδη της, πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, πιστοποι- ητικό CE που θεσπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, και ταυτόχρονα διαθέτει δική της τεχνογνωσία ποιοτικού ελέγχου και µέτρησης των απο- τελεσµάτων. Τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται από έξι (6) συνολικά εκθέσεις  (οι 4 ιδιόκτητες),  δύο στη Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 44 και Αδρια- νουπόλεως 6 - Καλαµαριά, µία στην Αθήνα, Εθν. Αντιστάσεως 70 - Χαλάνδρι, µία στην Πάτρα, και δύο στη Βουλγαρία (Σόφια, Φιλιππούπολη). Όλες οι εκθέσεις παρουσιάζουν το φωτισµό, γιατί είναι γνωστό πως ο φωτισµός ούτε εξηγείται  ούτε περιγράφεται,  παρά µονάχα παρουσιάζεται. Οι εκθέσεις αυτές, διαθέτουν την απαραίτητη υποδοµή και µέσα, για την παρουσίαση των προτάσεων και των λύσεων για τις εξειδικευµένες κάθε φορά ανάγκες των πελατών και παρέχεται η σχετική τεχνική υποστήριξη στον πελάτη για την επιλογή της κα- ταλληλότερης λύσης. 

Τα προϊόντα της εταιρίας  ικανοποιούν πληθώρα αναγκών φωτισµού τόσο σε εσωτερικούς  όσο και σε εξωτερικούς χώρους και πελάτες της είναι Βιοµηχανίες, Τράπεζες, Νοσοκοµεία, Αθλητικά κέντρα, Σχολεία, Εµπορικά καταστήµατα, Τεχνικές εταιρίες, ∆ιακοσµητές κ.λ.π. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία επενδύει συνεχώς σε κτιριακές και σύγχρονες µηχανολογικές εγκαταστάσεις, µε αυτοχρηµατοδότηση, σηµαντικά ποσά, για να µπορεί να ανταποκρίνεται στην συνεχώς αυξανόµενη ζήτηση και στη διεύρυνση του µεριδίου της στην αγορά του επαγγελµατικού  φωτισµού, πρωτοπορώντας σε ποιότητα και µεθόδους. Φιλοσοφία της ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ αβεε είναι πελάτης - ανθρώπινο δυναµικό της - ποιότητα προϊόντος και µ’αυτό το τρίπτυχο πορεύεται συνέ- χεια, µε γνώµονα τη διαρκή βελτίωσή της και εξέλιξή  της. 

Ακόµα η ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ αβεε έχει διεθνείς  συνεργασίες µε τους µεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, έχοντας συνάψει συµφωνίες µαζί τους. Παρακολουθεί τις εξελίξεις της παγκόσµιας αγοράς στις τάσεις που διαµορφώνονται στο σχεδιασµό, την αισθητική, την υγιεινή, την ασφάλεια και τη µείωση του κόστους λειτουργίας  των φωτιστικών σωµάτων, στους χώρους που χρειάζονται επαγγελµατικό ή εργασιακό φωτισµό.
 
Διασφάλιση ποιότητας
Τα αξιόπιστα, λειτουργικά κι αποδοτικά προϊόντα, οι νέες ιδέες, η διαρκής ανάπτυξη του σχεδιασμού κι η εμπειρία 55 ετών στο χώρο του φωτισμού είναι παράγοντες μιας εξίσωσης που συνθέτουν τέλεια τον πραγματισμό με την τεχνολογία έχοντας ως αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας προϊόντα.
 
Ποιότητα και εξυπηρέτηση
Ένας άρρηκτος συνδυασμός και ένα ισχυρό πλεονέκτημα που μας παρέχει τη δύναμη να συνεχίζουμε δημιουργικά στην ΠΕΤΡΙΔΗΣ Φωτισμός, η οποία επωφελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, δεσμευμένων να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών σε θέματα φωτισμού.

ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΎ
Η ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ ΑΒΕΕ µε τεχνικά εκπαιδευµένους και εξειδικευµένους  έµπειρους µηχανικούς και συµβούλους φωτισµού σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοποριακές λύσεις και ολοκληρωµένα συστήµατα διαχείρισης φωτισµού προσφέροντας άνεση και λειτουργικό- τητα σε κάθε στιγµή της ηµέρας. Αξιοποιεί τον φυσικό φωτισµό, προσαρµόζει τον τεχνητό φωτισµό µε βάση το βιολογικό µας αν- θρώπινο ρολόι και βασίζεται στις πραγµατικές ανάγκες κάθε έργου προκειµένου να εφαρµόσει εργονοµικά σχεδιασµένες  και οικονοµικά αποδοτικές λύσεις,  µε έξυπνη διαχείριση φωτισµού, υψηλή απόδοση, φιλική προς το περιβάλλον, ελαχιστοποιώντας την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.
 
LUXMATE PROFESSIONAL
Σύστηµα διαχείρισης κτιρίου µέσω συστήµατος BUS. Είναι όλες οι πηγές φωτισµού στο κτίριο dimmable και διευθυνσιοδουτούµενες;  Tα σκιάδια του κτιρίου πρέπει να πληρούν συγ- κεκριµένες  λειτουργίες  αποφυγής θάµβωσης; Πρέπει η ποσότητα του φωτός να βελτιστοποιηθεί, σε σχέση µε το ηλιακό φως, σύµφωνα µε τις ανάγκες του χώρου αλλά και τη χαµηλή κατανάλωση ενέργειας; Η µήπως ψάχνετε για µια ολοκληρωτική, οικο- νοµικά αποτελεσµατική λύση για «ευέλικτο» κτίριο; Εδώ θα βρείτε πρωτοποριακές λύσεις αιχµής, για ολοκληρωµένα συστήµατα τεχνητού φωτισµού και διαχείρισης φυσικού φωτισµού.
 
LUXMATE EMOTION
Μεταβλητές  καταστάσεις φωτισµού. Ψάχνετε για το βέλτιστο σύστηµα ελέγχου  του φωτισµού για µέχρι 2χ64 DALI dimmable φωτιστικά, που µπορούν να ελεγχθούν και προγραµµατιστούν εύκολα, χωρίς επιπλέον εξοπλισµό και ξεχωριστούς  υπολογιστές;  Για ένα στατικό ή δυναµικό σενάριο του χώρου; Για το χρωµατισµό του χώρου που επιθυµείτε και ένα µεγάλο βαθµό ευελιξίας  για την δηµιουργία οµάδων φωτισµού; Εδώ θα βρείτε  το σύστηµα ελέγχου  για προηγµένη άνεση φωτισµού σε µικρές  µονάδες παραγωγής, γραφεία και κατάστηµα.
 
LUXMATE BASIC
Σύστηµα ελέγχου φωτισµού. Ψάχνετε για ένα οικονοµικά αποδοτικό βασικό σύστηµα ελέγχου φωτισµού; Για εύκολες  λύσεις χειρισµού µικρών ή µεγάλων οµά- δων φωτισµού dimmable φωτιστικών; Είναι το φως που αυτά δίνουν ελεγχόµενο  σε συνάρτηση µε το φυσικό φωτισµό ή την πα- ρουσία ανθρώπων σε αυτό το χώρο;
 

ΜΕΛΕΤΕΣ
Οι προηγμένες αρχιτεκτονικές λύσεις της εποχής μας απαιτούν αντίστοιχη δυναμική προσέγγιση και ποιοτικό σχεδιασμό του φωτισμού τους, καλύπτοντας κάθε απαίτηση εργονομίας, αποδοτικότητας και αισθητικής αναβάθμισης των έργων. Η μελέτη φωτισμού είναι η σύζευξη τέχνης, τεχνικής και επιστήμης του φωτισμού και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας σύγχρονης αρχιτεκτονικής μελέτης. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας, της τεχνολογικής καινοτομίας και του εμπνευσμένου σχεδιασμού που αυξάνει την δημιουργική ισχύ του φωτισμού, εξελίσσει την αλληλεπίδρασή του στον χώρο και την αρχιτεκτονική και προσδίδει πρόσθετη υπεραξία στο έργο δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες εμπειρίες στους ανθρώπους.
 
Μια ομάδα έμπειρων μηχανικών, σχεδιαστών και συμβούλων φωτισμού της ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ συνεργάζεται καθημερινά με επαγγελματίες και όλους εσάς, για την υλοποίηση λύσεων φωτισμού που ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε έργου, αναδεικνύοντας την μοναδικότητά του, σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα.
Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στην φράση: “Humanergy Balance= Human Light + Energy Efficiency” και αποτελεί την έννοια της ισορροπίας μεταξύ της αύξησης της ευεξίας των ανθρώπων και της μέγιστης ενεργειακής απόδοσης των φωτιστικών ενός έργου. Επιτυγχάνεται μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος φωτισμού που ρυθμίζει το ισοζύγιο των δύο αυτών μορφών με ταυτόχρονη περιβαλλοντική ευαισθησία χρησιμοποιώντας οικολογικά υλικά και λιγότερο ενεργοβόρες φωτεινές πηγές.
Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν και να απολαμβάνουν τους χώρους τους, αλλά και να ενεργοποιούνται από το φωτισμό τους οπότε να βελτιώνουν και την αποδοτικότητα τους. Υψηλή απόδοση, έξυπνη διαχείριση φωτός και δυνατότητα αναβάθμισης της υλοποιημένης λύσης σημαίνουν ότι η επένδυση που έγινε είναι φιλική προς το περιβάλλον, οικονομική να λειτουργήσει και ικανή να προσαρμοστεί σε μελλοντικές μεταβαλλόμενες καταστάσεις.
 
Κατάλληλο και επαρκή φωτισμό, όπως αυτός ορίζεται από τα διεθνή πρότυπα, που αναδεικνύει όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου και προάγει τη βασική λειτουργία του. 
Ακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και χρησιμοποιώντας νέα προιόντα, όπως είναι τα LED, ο πελάτης γίνεται αποδέκτης λύσεων σύγχρονων και καινοτόμων, που του εξασφαλίζουν ιδανικά φωτοτεχνικά αποτελέσματα, μειωμένο κόστος συντήρησης και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.
 
Οι σύγχρονες και αυξηµένες  απαιτήσεις εξωτερικού  φωτισµού προϋποθέτουν τεχνογνωσία, εµπειρία και υψηλής ποιότητας προϊόντα για σωστή, οµαλή και ασφαλή λειτουργία  των εγκαταστάσεων.
Το 80% των πληροφοριών που καθηµερινά καταγράφουµε µε τις αισθήσεις µας βασίζεται στην όρασή µας. Εποµένως ελλιπείς συνθήκες φωτισµού δηµιουργούν προβλήµατα ασφάλειας, αντίληψης και αναγνώρισης των αντικειµένων  κυρίως το βράδυ.
Η ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ  ΑΒΕΕ πρωτοπορεί στην εφαρµογή ολοκληρωµένων λύσεων και συστηµάτων φωτισµού, σε µεγάλους και µικρούς οδικούς άξονες, σήραγγες, αθλητικά κέντρα και στάδια. Τα φωτιστικά ενσωµατώνουν τεχνικές  επιδόσεις και λειτουργικό σχεδιασµό, χρησιµοποιώντας οπτικά συστήµατα υψηλής απόδοσης συνδυάζοντας άριστα την τεχνολογία και το µοντέρνο design. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και αναπτύσσονται σύµφωνα µε τους διεθνείς  κανονισµούς ΕΝ 60598-1,  ΕΝ 60598-2-5, ΕΝ 60598-3-5, ώστε να λειτουργούν οµαλά και ασφαλώς ακόµη και σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες. Η επιλογή της βέλτιστης λύσης φωτισµού επιτυγχάνεται µε προσεκτική ανάλυση και εκτίµηση των ειδικών απαιτήσεων κάθε έργου, µέσα από εξειδικευµένα  προγράµµατα φωτοτεχνικών µελετών και µε την µακρόχρονη εµπειρία µας. Οι λύσεις βασίζονται στην κάλυψη βασικών και απαραίτητων αναγκών αυτών των έργων.
 
Στον οδικό φωτισµό, όπου σύµφωνα µε έρευνες  της διεθνούς  επιτροπής φωτισµού CIE το 50% των ατυχηµάτων πραγµατοποιούνται κατά την διάρκεια της νύχτας, απαιτείται µεγάλη έµφαση στην οδική ασφάλεια τόσο µε περιορισµό των θαµβώσεων, φυσιολογικής,  που σχετίζεται  µε την ικανότητα αντίληψης και ψυχολογικής που σχετίζεται  µε την κόπωση της όρασης, όσο και της επαρκούς και  καλής οµοιοµορφίας λαµπρότητας που σχετίζεται µε την ικανότητα της αναγνώρισης των εµποδίων και της αντίληψης των αντιθέσεων των αντικειµένων.
 
Στις σήραγγες οι απαιτήσεις του τεχνητού φωτισµού είναι υψηλές αφού κατά την διάρκεια της ηµέρας η διαφορά στις συνθήκες όρασης µεταξύ του ηµερήσιου φωτισµού και εκείνου εντός αυτής δηµιουργεί συνθήκες <µαύρης τρύπας>, απαιτεί έντονη συγκέντρωση όρασης και προϋποθέτει εξειδικευµένες λύσεις φωτισµού αφού κάθε σήραγγα διαφέρει  τελείως  από την άλλη. Ο φωτισµός εντός της σήραγγας θα πρέπει να εξοµαλυνθεί βαθµιαία, χωρίς να δηµιουργεί αίσθηµα καταπίεσης.
 
Στα αθλητικά κέντρα και στάδια απαιτείται µεγάλη οµοιοµορφία φωτισµού, διαύγεια και µεγάλη οπτική άνεση σηµαντικά και απαραίτητα στοιχεία, σε ολοκληρωµένες λύσεις φωτισµού, τόσο για τους αγωνιζοµένους και τους θεατές  όσο και για τους τηλεθεατές.
Oι σύγχρονες απαιτήσεις για υψηλής ευκρίνειας  και απόδοσης εικόνες  απαιτούν εξειδικευµένες λύσεις φωτισµού υψηλού επιπέδου, µε υπολογισµούς µέσω ειδικών προγραµµάτων φωτισµού οριζοντίων και κάθετων επιπέδων και ειδικών παρουσιάσεων σε περιβάλλον 2D και 3D, όλα σύµφωνα µε τις προδιαγραφές UNI & CEI. Εδώ θα βρείτε  ένα σύστηµα διαχείρισης για ελκυστικές  και οικονοµικά αποδοτικές λύσεις.
Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: ΠΕΤΡΙ∆ΗΣ ΑΒΕΕ
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Εμπορική Επιχείρηση
Κατηγορίες: Ελληνικά - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός (Φώτα & Φωτισμός, Άλλα Είδη Λαμπτήρων & Σωλήνων Φωτισμού, Λαμπτήρες Πυρακτώσεως, Λαμπτήρες, LED Λαμπτήρες & Σωλήνες , Λαμπτήρες Εξοικονόμησης Ενέργειας & Φθορισμού, Λαμπτήρες Αλογόνου, Λαμπτήρες & Σωλήνες Φωτισμού, Αξεσουάρ Φωτισμού, Φωτισμός Εξωτερικών Χώρων & Κήπου, Επαγγελματικός Φωτισμός, Βιομηχανικός Φωτισμός, Προβολείς, Ηλιακές Λάμπες, Φωτισμός Δρόμων, Φώτα Κήπου, Απλίκες Εξωτερικών Χώρων, Άλλα Είδη Φωτισμού Εξωτερικών Χώρων)
Σπίτι & Κήπος (Φωτιστικά, Πλοβολείς Οροφής & Προβολάκια, Φωτιστικά Δαπέδου, Άλλα Φωτιστικά, Φωτιστικά Οροφής)
Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2000
Διεύθυνση Εργοστασίου: Άγιος Αθανάσιος
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 1956
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020