Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
FINDERS ELECTRONICS
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(12)
Ελληνικά Προϊόντα(12)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
FINDERS ELECTRONICS
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Βασίλειος Γαβρίλας
Διεύθυνση:
3η ΟΔΟΣ ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων
Πόλη:
Ιωάννινα
ΤΚ:
45500
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η Finders ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τα Ιωάννινα και αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή κεραιών TV και υλικών στήριξης και περιοχή δραστηριοποίησης κατά κύριο λόγο την δυτική Ελλάδα.
Το 2002 με μοχλό τη πάγια δέσμευση των ιδρυτών της για συνεχή βελτίωση, ολοκλήρωσε ένα επενδυτικό σχέδιο και μπήκε δυναμικά στην παραγωγή ηλεκτρονικών προϊόντων δίνοντας προτεραιότητα στην παραγωγή ενισχυτών TV. Στόχος ήταν η ολοκλήρωση του «πακέτου» προϊόντων που απευθύνεται στην λήψη του τηλεοπτικού σήματος.
Η χρονιά αυτή υπήρξε ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας. Τα προϊόντα Finders έγιναν πλέον επώνυμα και η καθολική αποδοχή τους οδήγησε στην ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων σε όλον τον Ελλαδικό χώρο. Ήδη από το 2003 η Finders καλύπτει ένα μεγάλος μέρος των αναγκών της Κύπρου σε προϊόντα αυτής
της κατηγορίας, επιτυγχάνοντας έτσι την καταξίωσή της και εκτός Ελλάδας.
Ο συνδυασμός του ολοκληρωμένου προγράμματος παραγωγής, με την εξαιρετική ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, καθιέρωσαν την Finders σαν την μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει την δυνατότητα να
καλύψει όλο το φάσμα των απαιτήσεων σε υλικά λήψης του σήματος TV, καθώς και σε παρελκόμενα υλικά.
Από τις αρχές του 2005 η Finders εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο παραγωγής προϊόντων μπαίνει στην παραγωγή πινάκων αυτονομίας κεντρικής θέρμανσης στα πλαίσια νέου φιλόδοξου προγράμματος παραγωγής.
Ήδη ολοκληρώθηκε νέο επενδυτικό σχέδιο που περιλαμβάνει την μετεγκατάσταση της εταιρείας στην βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων , την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για την παραγωγή και το ποιοτικό
έλεγχο των προϊόντων της και την πιστοποίησή της με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001/2000 για το σύνολο των παραγόμενων προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η FINDERS έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2000 και από τον Οκτώβριο  του 2008 της απονεμήθηκε το αντίστοιχο πιστοποιητικό.
Από αυτό το σύστημα παρακολουθείται το σύνολο των λειτουργιών της εταιρίας , με στόχο οι πελάτες της να απολαμβάνουν σε προϊόντα και υπηρεσίες τον μέγιστο βαθμό ποιότητας.
Η αξιολόγηση των προμηθευτών και ο έλεγχος Α΄υλών, ο έλεγχος της παραγωγής , η εξασφάλιση ασφαλούς και ταχείας μεταφοράς των προϊόντων , η στήριξη των πελατών μετά την πώληση , η διαχείριση των παραπόνων
των πελατών , καθώς και οι διοικητικές λειτουργίες της εταιρίας , ελέγχονται καθημερινά από το σύστημα διαχείρισης ποιότητας με στόχο τον μηδενισμό λαθών και παραλείψεων , τα οποία θα λειτουργούσαν ανασταλτικά στην συνολική ποιότητα.

Η FINDERS διαθέτει τα προϊόντα της σε ένα σύνολο πελατών το οποίο κατανέμεται γεωγραφικά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, κατέχοντας ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς.
Τα βασικά κέντρα διανομής είναι η Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα όπου τα προϊόντα μεταφέρονται με έξοδα της Finders  και παραδίδονται σε μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη για μεταφόρτωση στον τελικό τους προορισμό.
Η ανώτερη ποιότητα σε συνδυασμό με την ανταγωνιστικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων Finders από την αρχή της λειτουργίας της εταιρείας μέχρι σήμερα.
Η επιλογή ενός απαιτητικού αγοραστικού κοινού ως αποδέκτη των προϊόντων, δικαιώθηκε από την πορεία της εταιρείας και η σταθερή προσήλωση στα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά παραμένει η κύρια παράμετρος της ανάπτυξής της.
Η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας , η χρησιμοποίηση μόνο υλικών άριστης ποιότητας και ο τεχνολογικά άρτιος εξοπλισμός έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται στις πιο
αυστηρές προδιαγραφές και πάντα μέσα στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας.   
Για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας , έχει οργανωθεί εμπορικό τμήμα το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά στην παραγωγή, με αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις και στρατηγικές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του εξωτερικού ,για προϊόντα όπως καλώδια, δορυφορικά συστήματα κ.λ.π. Ιδιαίτερη
δυναμική έδωσε η συνεργασία της εταιρείας μας με τον ιταλικό οίκο MESSI & PAOLONI , με την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση στην Ελληνική αγορά των ομώνυμων καλωδίων.
Πάγια δέσμευση της εταιρείας μας είναι  προσπάθεια για διαρκή βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών και φιλοδοξία της είναι να κατακτήσει και το μερίδιο που της ανήκει από την Ευρωπαϊκή αγορά.

Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: FINDERS ELECTRONICS
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Κατηγορίες: Ελληνικά - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός (Σύρματα & Καλώδια , Μπρίζες & Διακόπτες, Άλλα Ηλεκτρολογικά Είδη, Καλώδια Ήχου & Εικόνας, Καλώδια)
Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2008
Διεύθυνση Εργοστασίου: 3η Οδός ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων
Αριθμός Ατόμων στο Τμήμα Ανάπτυξης & Σχεδιασμού: 2
Αριθμός Εργαζομέων: 6-15
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: OE
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 1990
Νόμιμος Ιδιοκτήτης: Βασίλης Γαβρίλας
 Εμπόριο & Αγορές
Κύριες Αγορές: Νότια Ευρώπη
Ετήσιος Τζίρος €: 500.000 - 1 Εκ
Ποσοστό Εξαγωγών (%): 0-10
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020