Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lamaplast A.E.
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(17)
Ελληνικά Προϊόντα(17)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
Lamaplast A.E.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Ιωάννης Κιρπίτσας
Διεύθυνση:
6 χλμ Παλαιάς Οδού Ωραιοκάστρου
Πόλη:
Θεσσαλονίκη
ΤΚ:
56000
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς
 Η Lamaplast δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής και εμπορίας πλαστικών ειδών υγιεινής, πλαστικών, μεταλλικών και άλλων επίπλων για οικιακή και επαγγελματική χρήση (contract).

Ιδιαίτερα έντονη είναι η δραστηριοποίηση της στην παραγωγή ειδικών βιομηχανικών πλαστικών για λογαριασμό τρίτων, και στον σχεδιασμό και κατασκευή μητρών (καλουπιών) τεχνολογίας injection molding.

Η αποστολή μας

Η αναγνώριση της εταιρείας μας ως μιας εκ των ηγετικών εταιρειών στη βιομηχανία του πλαστικού μέσω:

• Της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς
• Της εστίασης στην επίτευξη ραγδαίας ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης της ανταγωνιστικής θέσης της εταιρείας.

Με στόχο:

• Τη δημιουργία αξίας στους μετόχους
• Τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την συνεργασία μας
• Την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού


Σύντομο ιστορικό


Η Lamaplast ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963 από τους Δημήτριο Λαγό και Αθανάσιο Μανδάλτση, ο οποίος και αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης. Η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχτηκαν για την ανάπτυξη της τότε μικρής επιχείρησης, ήταν η ποιότητα. Η βασική δραστηριότητα της επιχείρησης, κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, ήταν ο σχεδιασμός και η κατασκευή μητρών.

Με σταθερά βήματα και χάρη στην επιμονή και εργατικότητα όλων των συντελεστών της Lamaplast εξελίχθηκε σταδιακά σε μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, στον τομέα σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής πλαστικών αντικειμένων.

Η σύσταση της εταιρείας από τη γένεσή της είχε οικογενειακό χαρακτήρα. Σήμερα η Lamaplast εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και τα περισσότερα μέλη της διοίκησής της προέρχονται από τις οικογένειες των ιδρυτών της.

Τα άτομα που ηγούνται των διαφόρων τομέων της εταιρείας έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, να συνεχίσουν το δύσκολο και επίπονο έργο μιας επιτυχημένης και ανοδικής πορείας, χωρίς υποχωρήσεις στην ποιότητα και αποδοτικότητα όλων των τομέων δραστηριοποίησης της εταιρείας.Πιστοποίηση

Η βαρύτητα που δείχνει η Lamaplast σε θέματα ποιότητας, επιβεβαιώνεται τόσο από τα πιστοποιητικά ποιότητας που της απονεμήθηκαν στο παρελθόν από φημισμένα τεχνικά ινστιτούτα της Δανίας και της Γερμανίας (P. I. 2282), το διεθνές Βραβείο Τεχνολογίας (Φραγκφούρτη 1982) όσο και από την εφαρμογή του Ολικού Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με τις υποδείξεις του ISO 9001/ΕΛΟΤ.

Το 2001, έγινε αναβάθμιση του πιστοποιημένου συστήματος σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000

Με αυτήν την προϊστορία και στόχο τη διατήρηση της κορυφαίας θέσης που κατέχει στο χώρο της, η Lamaplast πρωτοπορεί συνεχώς προσφέροντας στην αγορά νέα πλαστικά προϊόντα, τέτοια που να ανταποκρίνονται στις σύνθετες και ποικίλες απαιτήσεις της.


Εγκαταστάσεις


Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Ωραιοκάστρου.
Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητα γήπεδα 47.000 m2 και στεγασμένο χώρο 15.000 m2, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό 145 ατόμων, σύγχρονο εξοπλισμό που αποτελείται από μια σειρά 36 μηχανών injection, δυνατότητας παραγωγής προϊόντων βάρους 0-12.000 cm3, ειδικό τμήμα ανακύκλωσης και το σπουδαιότερο, ειδική μονάδα κατασκευής καλουπιών, η οποία επιτρέπει την κατασκευή εξολοκλήρου πρωτότυπων προϊόντων


Ποιότητα

Η βαρύτητα που δείχνει η Lamaplast σε θέματα ποιότητας, επιβεβαιώνεται τόσο από τα πιστοποιητικά ποιότητας που της απονεμήθηκαν στο παρελθόν από φημισμένα τεχνικά ινστιτούτα της Δανίας και της Γερμανίας (P. I. 2282), το διεθνές Βραβείο Τεχνολογίας (Φραγκφούρτη 1982) όσο και από την εφαρμογή του Ολικού Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με τις υποδείξεις του ISO 9001/ΕΛΟΤ.

Το 2001, έγινε αναβάθμιση του πιστοποιημένου συστήματος σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000

Με αυτήν την προϊστορία και στόχο τη διατήρηση της κορυφαίας θέσης που κατέχει στο χώρο της, η Lamaplast πρωτοπορεί συνεχώς προσφέροντας στην αγορά νέα πλαστικά προϊόντα, τέτοια που να ανταποκρίνονται στις σύνθετες και ποικίλες απαιτήσεις της.


Τομείς Δραστηριότητας

Τομείς Δραστηριότητας (A)

Η Lamaplast κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως σιφόνια, υδραυλικά εξαρτήματα και αξεσουάρ μπάνιου. Τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει την γκάμα των αξεσουάρ μπάνιου με προϊόντα από άλλα υλικά, πέραν του πλαστικού, όπως ανοξείδωτο και mdf.

Την τελευταία δεκαετία έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα παραγωγής της και την κατασκευή πλαστικών επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Σήμερα έχει εμπλουτίσει την γκάμα των επίπλων της με πλαστικά μοντέλα δικής της παραγωγής αλλά και αντιπροσωπεύοντας πολλούς επώνυμους οίκους του εξωτερικού, καλύπτοντας τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες ανάγκες της αγοράς contract (επαγγελματικός εξοπλισμός ξενοδοχείων, ρεστοράντ και καφέ).

Πριν δύο χρόνια ξεκίνησε την μελέτη του χώρου συσκευασίας, οπότε το 2005 ξεκίνησε με κατασκευές ειδικών προϊόντων για την εταιρική συσκευασία πρώτιστα.

Τομείς Δραστηριότητας (B)

Παράλληλα, η Lamaplast, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία που διαθέτει, συνεργάζεται με εταιρείες άλλων κλάδων βιομηχανίας (οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών συσκευών, τηλεπικοινωνιών, κτλ.) για την παραγωγή τμημάτων των προϊόντων τους κάτω από σχέση υπεργολαβίας.

Βέβαια η Lamaplast δεν έπαψε ποτέ να δραστηριοποιείται στον τομέα των μητρών για μηχανές injection. Η Lamaplast έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στο να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει σε αυτήν την αγορά. Αποτέλεσμα; έφτασε στο σημείο να διατηρεί μια αυτόνομη και ολοκληρωμένη μονάδα σχεδιασμού, κατασκευής, επισκευής και συντήρησης μητρών.

Στη μονάδα αυτήν είναι εγκατεστημένα τα πλέον σύγχρονα software, με επικεφαλείς το CAD Proengineering της Parametric Technology. Το Software αυτό συνεργάζεται άμεσα με το CAM, κάθετο κέντρο κατεργασίας μετάλλων, το οποίο με τη σειρά του καθοδηγείται από πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα CNC Controller. Καθώς επίσης και με τον υψηλής ακρίβειας ψηφιοποιητή (3-D Digitizer). Επίσης υπάρχει δυνατότητα εξομοίωσης χύτευσης μέσω του πλέον εξειδικευμένου software Mold Flow, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή γεωμετρία της μήτρας, προτού να προχωρήσει η διαδικασία της κατασκευής της.

Τομείς Δραστηριότητας (Γ)

Οι δυνατότητες του τμήματος είναι σχεδόν απεριόριστες. Μπορεί να σχεδιάσει πολύπλοκα αντικείμενα ή μήτρες, καθώς και τις κατεργασίες κοπής που θα χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε CNC Controller εργαλειομηχανή.

Τα τελευταία χρόνια το τμήμα αυτό εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής τεχνογνωσίας λόγω της ύψιστης ακρίβειας που απαιτείται.

Σε πολλές περιπτώσεις οι τομείς μητρών και υπεργολαβίας συνδέονται άμεσα, προσφέροντας στον Πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις και καλύπτοντας και τις δυσκολότερες ανάγκες του αφού παίρνουν τη μορφή στρατηγικής συμμαχίας.
 

Information systems
 

CompacWin – DIS
 

Machina 4d Dimension – Intellectron (πρόγραμμα ελέγχου και προγραμματισμού του τμήματος παραγωγής και συναρμολόγησης)
 

1. SOFTWARE & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΤΡΩΝ
2. CAD (COMPUTER AIDED DESIGNING)
3. 3-D DIGITIZER
4. RAPID PROTOTYPING
5. MOLD FLOW
6. CAM (COMPUTER AIDED MANUFACTURING)
7. EDM ELECTRIC DISCHARGE MACHINES
8. CNC MILLING MACHINES (+/- 0.003mm)
Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: Lamaplast A.E.
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Εμπορική Επιχείρηση
Κατηγορίες: Ελληνικά - Χημικά, Πλαστικά, Ελαστικά (Προϊόντα Πλαστικού)
Δόμηση & Ακίνητα (Σωλήνες & Εξαρτήματα, Κουζίνα & Μπάνιο, Μπάνιο, Σωλήνες Αποχέτευσης & Εξαρτήματα, Άλλα Είδη Σωλήνων & Εξαρτημάτων, Αξεσουάρ Μπάνιου)
Έπιπλα (Έπιπλα Επαγγελματικών Χώρων, Έπιπλα Κήπου & Εξωτερικού Χώρου, Έπιπλα Σαλονιού, Έπιπλα Μπάνιου, Έπιπλα Γραφείου, Έπιπλα Τραπεζαρίας, Διάφορα Μικροέπιπλα, Άλλα Έπιπλα Τραπεζαρίας, Καρέκλες Τραπεζαρίας & Κουζίνας, Τραπέζια Τραπεζαρίας & Κουζίνας, Άλλα Έπιπλα Γραφείου, Έπιπλα Υποδοχής Γραφείου, Καρέκλες Γραφείου, Γραφεία, Καθρέπτες Μπάνιου, Άλλα Έπιπλα Σαλονιού, Ερμάρια Σαλονιού & Έπιπλα Τηλεόρασης, Καρέκλες & Πολυθρόνες Σαλονιού, Τραπέζια Σαλονιού, Καναπέδες, Τραπέζια Κήπου & Εξωτερικών Χώρων, Καρέκλες Κήπου & Εξωτερικών Χώρων, Άλλα Έπιπλα Κήπου & Εξωτερικών Χώρων, Καναπέδες Κήπου & Εξωτερικών Χώρων, Έπιπλα Σχολείων, Έπιπλα Ξενοδοχείων, Έπιπλα Εστιατορίων & Μπαρ)
Σπίτι & Κήπος (Προϊόντα Μπάνιου, Προϊόντα Καθαρισμού & Αποθήκευσης, Άλλα Προϊόντα Μπάνιου, Προϊόντα Αποθήκευσης, Σακούλες & Κουτιά Αποθήκευσης, Άλλα Προϊόντα Αποθήκευσης)
Συσκευασία & Εκτύπωση (Πλαστική Συσκευασία, Προϊόντα Συσκευασίας, Ειδικές Συσκευασίες, Συσκευασίες Τροφίμων, Κουτιά Συσκευασίας, Προστατευτική Συσκευασία, Συσκευασία Μεταφορών, Συσκευασία Αγροτικών Ειδών)
Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2000
Διεύθυνση Εργοστασίου: 6 χλμ Παλαιάς Οδού Ωραιοκάστρου
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 1963
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020