Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε. Premium MemberΥποστηρικτής του MIG
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(6)
Ελληνικά Προϊόντα(6)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
. .
Διεύθυνση:
15ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Βέροιας ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Θ. 1715 ΙΩΝΙA
Πόλη:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΚ:
57008
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ  ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 αρχικά με σκοπό την παραγωγή έτοιμου ασφαλτομίγματος ψυχρής εφαρμογής.

Μέσα σε δύο χρόνια επεξέτεινε τις δραστηριότητές της κύρια σε προϊόντα με βάση την άσφαλτο, αυξάνοντας σημαντικά τον κύκλο εργασιών της.

Σήμερα έχει την δυνατότητα να παράγει και να διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων στα οποία περιλαμβάνονται ειδικά προϊόντα οδοποιίας καθώς επίσης και προϊόντα στεγάνωσης οικοδομικών έργων και έργων υποδομής, όπως ασφαλτικά διαλύματα, γαλακτώματα, υλικά πλήρωσης αρμών και ειδικές άσφαλτοι.

Η εταιρεία σήμερα στελεχώνεται από προσωπικό το οποίο μεταφέρει εμπειρία και τεχνογνωσία, στα συγκεκριμένα προϊόντα, τουλάχιστον 35 ετών.

Η εταιρεία με έδρα των εγκαταστάσεών της την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, φιλοδοξεί, συγχρόνως με την εδραίωσή της στην ελληνική αγορά αλλά και την απόκτηση δεσπόζουσας θέσης στη Βόρεια Ελλάδα, να αναπτύξει τις πωλήσεις της σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη (Βαλκάνια) σε σύντομο χρόνο.Η εξωστρέφεια αποτελεί στρατηγικό στόχο της Διοίκησης μέσω της οποίας αναμένεται η επίτευξη κύκλου εργασιών που θα επιτρέπει τη συνεχή  ανάπτυξή. της.
 

Η σχετικά πρόσφατη ένταξη χωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπως της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, με μεγάλες ελλείψεις στις υποδομές τους, αλλά και αυτές των γειτονικών χωρών όπως η Σερβία, η Αλβανία, η FYROM, το Κόσσοβο, η Βοσνία, το Μαυροβούνιο κλπ. δημιουργούν έντονη, παρά τη γενικευμένη οικονομική κρίση, δυναμική ανάπτυξης στον κλάδο τον οποίο ανήκουν τα παραγόμενα από την ΒΜ προϊόντα.

Μέσω προσεκτικά επιλεγμένου δικτύου συνεργατών στις προαναφερόμενες χώρες αλλά και με την ίδρυση σταδιακά παραγωγικών επί τόπου επενδύσεων χαμηλού κόστους με την μορφή joint venturs θα γίνει εφικτή στην προσεχή πενταετία η κατάκτηση ικανού μεριδίου στην αγορά (έως και 20%) των προϊόντων στεγάνωσης κτιρίων (isolation materials) και κατασκευής έργων συντήρησης στους δρόμους (road materials).Στόχος των επιλογών αυτών είναι ν’ αξιοποιηθεί το know how και η άριστη γνώση των φορέων της Διοίκησης στην παραγωγή τελικών προϊόντων υψηλής ποιοτικής στάθμης με χαμηλά κόστη, έτσι ώστε  η επένδυση ν’ ανταποκρίνεται απόλυτα στις υφιστάμενες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της εταιρίας.

Παράλληλα με τις προσεκτικές και στοχευμένες ενέργειες ανάπτυξης και επέκτασης, η Διοίκηση της εταιρίας έχει δεσμευτεί για την διάθεση ετήσιου προϋπολογισμού στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, φιλικών στο περιβάλλον, με στόχο την ταχύτερη αύξηση της διείσδυσης των προϊόντων της εταιρίας στο χώρο.   

Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε.
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Κατηγορίες: Ελληνικά - Χημικά, Πλαστικά, Ελαστικά (Συγκολλητικά & Σφραγιστικά, Άλλα Χημικά)
Δόμηση & Ακίνητα (Ειδικά Δομικά Υλικά, Δομικά Υλικά, Άσφαλτος & Πίσσα, Μονωτικά Υλικά, Στεγανωτικά Υλικά)
Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2008
Διεύθυνση Εργοστασίου: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός Εργαζομέων: 6-15
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 2007
 Εμπόριο & Αγορές
Κύριες Αγορές: Βόρεια Ευρώπη
Νότια Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2021