Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΖΑΝΑΕ Ζύμαι Αρτοποιίας Νίκογλου Α.Ε.
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(6)
Ελληνικά Προϊόντα(6)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
ΖΑΝΑΕ Ζύμαι Αρτοποιίας Νίκογλου Α.Ε.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κος Τζίκας Αντώνης & Φτούλης Κοσμάς
Διεύθυνση:
ΒΙ.ΠΕ.Θ ΣΙΝΔΟΥ- Ο.Τ.49 - Β' ΦΑΣΗ - Γ' ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΘ 1270
Πόλη:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΚ:
57022
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η ΖΑΝΑΕ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1930 και λειτούργησε αρχικά σαν βιομηχανία παραγωγής Ζύμης Αρτοποιίας. Το 1939 επεκτάθηκε στον τομέα της κονσερβοποιίας με την παραγωγή Έτοιμων Φαγητών και το 1972 ιδρύθηκε το εργοστάσιο παραγωγής Προϊόντων Τομάτας στο Ζερβοχώρι Ημαθίας. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάσταση του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης σε νέες εγκαταστάσεις στην ΒΙΠΕ της Σίνδου με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Η εταιρία στις δυο παραγωγικές μονάδες που διαθέτει, απασχολεί 300 άτομα μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό που φτάνει έως 500 στις περιόδους αιχμής. Δραστηριοποιείται σε 3 κλάδους βιομηχανικής παραγωγής: Έτοιμα Φαγητά, Προϊόντα Τομάτας και βέβαια, Ζύμη Αρτοποιίας στην οποία είναι ο leader της αγοράς.

Ο συνεχής εκσυγχρονισμός της εταιρίας, η πολυετής πείρα και οι νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί έχουν ανεβάσει τα ποιοτικά standards των προϊόντων της σε πολύ υψηλά επίπεδα, τα οποία απευθύνονται όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Ένα μεγάλο ποσοστό του κύκλου εργασιών της ΖΑΝΑΕ προέρχεται από εξαγωγές που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία, Μέση και Άπω Ανατολή. Συνολικά τα προϊόντα της ΖΑΝΑΕ εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η γεύση και ποιότητα των προϊόντων ΖΑΝΑΕ κατακτούν συνεχώς νέες αγορές!

Η ΖΑΝΑΕ διαθέτει πλούσια γκάμα προϊόντων η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα εξυπηρετώντας με τον γευστικότερο και υγιεινότερο τρόπο τις ανάγκες καταναλωτών / πελατών της στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά. Δέσμευση της εταιρίας, η παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, αποτέλεσμα που εξασφαλίζεται από τους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια παραγωγής από άριστα καταρτισμένο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό. Τα 70 χρόνια ιστορίας της ΖΑΝΑΕ βεβαιώνουν την συνέπεια και την πίστη στις αρχές με τις οποίες πορεύεται, καθιστώντας την μια από τις πιο γνωστές και οικονομικά υγιείς βιομηχανίες τροφίμων στην χώρα. Η συνεχής προσπάθεια για βελτιστοποίηση της απόδοσης είναι η κύρια στρατηγική της εταιρίας που ενισχύεται από την δημιουργία και ανάπτυξη επενδυτικών σχεδίων και τις συνδυασμένες ενέργειες του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Ποιότητα για την ΖΑΝΑΕ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξής της. Αποστολή της εταιρίας αποτελεί η παραγωγή προϊόντων με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και η αριστοποίηση της ποιότητας της εξυπηρέτησης των πελατών της. Η ΖΑΝΑΕ είναι για 70 περίπου χρόνια ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελληνικής & Μεσογειακής Διατροφής τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό, παράγοντας υγιεινά, ασφαλή και ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα. Στα πλαίσια αυτά, η εταιρία εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας των προϊόντων της (ISO 9002, HACCP) τηρώντας όλες τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές οδηγίες. Για την υποστήριξη αυτής της κατεύθυνσης πραγματοποιούνται σημαντικές επενδύσεις σε υλικοτεχνική υποδομή και μηχανολογικό εξοπλισμό (αύξηση επιπέδου αυτοματοποίησης, γραμμών παραγωγής, εφαρμογή ρομποτικών συστημάτων). Η εποπτεία των συστημάτων και διαδικασιών πραγματοποιείται από άριστα εκπαιδευμένο και υπεύθυνο ανθρώπινο δυναμικό (χημικοί, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων και μηχανολόγοι).

Το 2001 ολοκληρώθηκε η επένδυση για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας παραγωγής Ετοίμων Φαγητών, ενώ το 2002 εγκρίθηκε το νέο επενδυτικό σχέδιο στο πλαίσιο του μέτρου 2.1 του επιχειρησιακού προγράμματος του Υπουργείου Γεωργίας που αφορά τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της μονάδος ετοίμων φαγητών τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και στην δημιουργία νέων κτιριακών εγκαταστάσεων. Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του προγράμματος είναι περί τα 2.100.000€.

Στόχος όλων των παραπάνω ενεργειών της εταιρίας είναι η παραγωγή νέων σειρών προϊόντων προστιθέμενης αξίας που θα απευθύνονται στην εγχώρια αγορά αλλά και παγκόσμια αγορά. 

Προϊόντα Τομάτας
Έτοιμα Φαγητά
Ζύμη Αρτοποιίας
Επαλειφώμενα Προϊόντα
Έτοιμα Φαγητά σε "Πιάτο"
 
Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: ΖΑΝΑΕ Ζύμαι Αρτοποιίας Νίκογλου Α.Ε.
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Κατηγορίες: Ελληνικά - Τρόφιμα (Έτοιμα Γεύματα, Delicatessen, Προϊόντα Ζύμης & Σφολιάτας, Ελληνικά Παραδοσιακά Τρόφιμα, Κατεψυγμένα Τρόφιμα, Κατεψυγμένα Προιόντα Ζύμης, Άλλα Προϊόντα Ζύμης & Σφολιάτας, Ορεκτικά, Σάλτσες, Έτοιμα Γεύματα Θαλασσινών, Έτοιμα Γεύματα Λαχανικών, Έτοιμα Γεύματα με Κρέας, Ντολμαδάκια, Ορεκτικά)
Πιστοποιήσεις: HACCP
Άλλα
Διεύθυνση Εργοστασίου: ΒΙ.ΠΕ.Θ ΣΙΝΔΟΥ- Ο.Τ.49 - Β' ΦΑΣΗ - Γ' ΕΙΣΟΔΟΣ
Αριθμός Εργαζομέων: 101-500
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 1941
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020