Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη Premium MemberΥποστηρικτής του MIG
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(3)
Ελληνικά Προϊόντα(3)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Θανάσης Καζάκης
Διεύθυνση:
Νέα Γωνιά Χαλκιδικής 63080 Καλλικράτεια
Πόλη:
Καλλικράτεια
ΤΚ:
63080
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς
Σύντομη Ιστορία
 
Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη υπάρχει από το 1994 και παραμένει μέχρι σήμερα μια παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση.  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Ελληνικά, ποιοτικά, ασφαλή, παραδοσιακά και βιολογικά τρόφιμα στις υπόλοιπες ελληνικές οικογένειες. Επιθυμία μας είναι να παραμείνουμε καινοτόμοι, κατακτώντας τις αγορές στην Ελλάδα και τον κόσμο, επαναφέροντας τη γεύση σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.
 
Ποιότητα / ασφάλεια τροφίμων
 
Από το ξεκίνημά μας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας και την υγιεινή και ασφάλεια στη διαδικασία παραγωγής τους. Γι’αυτό εφαρμόζουμε καθημερινά αυστηρούς ελέγχους παραλαβής και διαλογής των πρώτων υλών και διατηρούμε την αλυσίδα ιχνηλασίας σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων μας. Επιστέγασμα των προσπαθειών μας είναι η πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000:2005 τον Αύγουστο του 2008.
 
Βιολογική καλλιέργεια
 
Ο σεβασμός προς τη Φύση αλλά και προς την υγεία των καταναλωτών ήταν και παραμένει ύψιστη προτεραιότητα για εμάς. Από τα πρώτα ακόμη βήματα, εφαρμόσαμε τις πρακτικές της βιολογικής γεωργίας σε όλες τις καλλιέργειές μας: στα αμπέλια, τις ελιές και τις συκιές μας. Ελεγχόμαστε τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο, από τη ΒιοΕλλάς, για την τήρηση των πρακτικών αυτών και είμαστε πιστοποιημένοι τόσο για την πρωτογενή παραγωγή, όσο και για τη μεταποίηση, από το 1996.
 
Αμπελόφυλλα της Μαριάννας
 
Από μόλις 500 βάζα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σήμερα τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας, εξάγονται σε όλη την Ευρώπη και αποτελούν την πρώτη επιλογή για χιλιάδες νοικοκυρές και επαγγελματίες. Ταυτόχρονα, τα αμπελόφυλλα Χαλκιδικής, όπως πολλοί τα λένε, έχουν γίνει συνώνυμα του καλού αμπελόφυλλου. Η σταθερή ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια και η απαράμιλλη τρυφερότητά τους, έχουν κάνει τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας απαραίτητο συστατικό στα πετυχημένα ντολμαδάκια.
 
Ντολμαδάκια της Μαριάννας
 
Στις μέρες μας, η σύγχρονη νοικοκυρά, αλλά και οι επαγγελματίες, δεν έχει το χρόνο να ετοιμάσει αυτό το αγαπημένο παραδοσιακό Ελληνικό πιάτο. Έτσι, σκεφτήκαμε να τους απαλλάξουμε από τον περιττό κόπο και τα τυλίξαμε για λογαριασμό τους, χωρίς όμως να επιβάλλουμε τη δική μας προτίμηση στο βράσιμο. Τα ωμά, κατεψυγμένα Ντολμαδάκια της Μαριάννας τυλίγονται καθημερινά στο χέρι, με ολόφρεσκα μυρωδικά, σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή και μόνο με τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Έτσι, το μόνο που χρειάζονται από εσάς είναι 20 λεπτά βράσιμο και πολύ αυτοσυγκράτηση για να μην τα φάτε μονομιάς!
 
Οι Πίτες της Μαριάννας
 
Φτιαγμένες για λογαριασμό του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη από το συνεταιρισμό γυναικών «Γωνιάτισσες», οι Πίτες της Μαριάννας αποτελούν το νεότερο προϊόν μας. Με συνταγές της Μαριάννας Καζάκη και υπό τη συνεχή επίβλεψή της, οι Πίτες της Μαριάννας είναι 100% χειροποίητες, χωριάτικες πίτες που ενσωματώνουν την πεμπτουσία των προϊόντων μας: ποιοτικά, παραδοσιακά προϊόντα που προσφέρουν όλη τη γεύση, αφαιρώντας όλον τον κόπο της μαγείρισσας.
 
Άλλα προϊόντα από τα αμπέλια μας
 
Στα αμπέλια μας παράγουμε όλα όσα πλουσιοπάροχα μας προσφέρει η γη της Χαλκιδικής – εκτός από κρασί – ενώ στο εργαστήρι μας αρκετές φορές επεξεργαζόμαστε και συσκευάζουμε τα βιολογικά προϊόντα άλλων βιο-παραγωγών. Έτσι, προσφέρουμε, ανάμεσα σε άλλα, τρυφερές αμπελοκορφές τουρσί, ρετσέλι σύκο και κολοκύθι, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες. Τα περισσότερα από αυτά μπορεί να τα βρει κανείς μόνο στο εργαστήρι μας, που είναι επισκέψιμο τις περισσότερες μέρες του χρόνου, μια και ανήκουμε στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδας.
Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Κατηγορίες: Ελληνικά - Αγροτικά (Φρέσκα Φρούτα, Σταφύλια)
Τρόφιμα (Ελληνικά Παραδοσιακά Τρόφιμα, Delicatessen, Κατεψυγμένα Τρόφιμα, Κονσέρβες, Αποξηραμένες Τροφές, Συστατικά Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, Κατεψυγμένα Γεύματα, Κατεψυγμένα Προιόντα Ζύμης, Πίτες & Πιτάκια, Ντολμαδάκια, Ορεκτικά, Ξύδι)
Πιστοποιήσεις: HACCP
Άλλα
Διεύθυνση Εργοστασίου: Νέα Γωνιά, Χαλκιδική
Αριθμός Εργαζομέων: 1-5
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΕΠΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 1994
Νόμιμος Ιδιοκτήτης: Θανάσης Καζάκης
 Εμπόριο & Αγορές
Κύριες Αγορές: Δυτική Ευρώπη
Βόρεια Ευρώπη
Βόρεια Αμερική
Ανατολική Ασία
Ετήσιος Τζίρος €: 500.000 - 1 Εκ
Ποσοστό Εξαγωγών (%): 0-10
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020