Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ALTO ΑΕ
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(9)
Ελληνικά Προϊόντα(9)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
ALTO ΑΕ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Διεύθυνση:
Καλοχώρι, 4χιλ. Θεσ/νίκης-Αθήνας
Πόλη:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΚ:
57009
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η ALTO είναι το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων δομικών υλικών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Τέσσερις χώρες, δεκαπέντε κέντρα διανομής και πωλήσεων, δεκαοκτώ χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα δόμησης, τριάντα χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που προμηθεύονται προϊόντα και αντλούν τεχνογνωσία για κάθε πτυχή της κατασκευαστικής, οικοδομικής δραστηριότητας από εκατόν πενήντα ειδικευμένα στελέχη της εταιρίας.

Το θεμέλιο της επαγγελματικής επιτυχίας είναι η αξία που αποδίδουμε στις σχέσεις μας με τους πελάτες: σεβασμός στις ανάγκες τους, φιλική εξυπηρέτηση και ουσιαστική συμβολή στην επαγγελματική τους επιτυχία. Αυτή η αξία διατρέχει εμένα και τους συνεργάτες μου από την ίδρυσή της ALTO το 1996, και αποτυπώνεται καθημερινά στη λειτουργία της.

Ολόκληρη η ALTO - επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, οργανωτική δομή, προγράμματα επενδύσεων- στρέφεται γύρω από ένα κεντρικό άξονα: σε κάθε ανάγκη στη δόμηση, να εξασφαλίζουμε το βέλτιστο οικονομικό και ποιοτικό αποτελέσμα.

Η συμμετοχή υλικών που προμηθεύει η ALTO στα έργα της αποτελεί ασφαλή δείκτη της διείσδησής της στην αγορά και πιστοποίηση της εμπιστοσύνης των πελατών της.

Η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή των υλικών της εταιρίας στην καθημερινή κατασκευαστική και επισκευαστική δραστηριότητα, σημαίνει τη διάχυση των νέων τεχνολογιών δόμησης και συνακόλουθα την πολύτιμη συμμετοχή της ALTO στην οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής στην ευρύτερη περιοχή.

H ALTO A.E., με την ηγετική θεση που έχει στην αγορά, την τεχνογνωσία της και τη συνεργασία με τους εγκυρότερους οίκους του εξωτερικού, συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση και καθιέρωση της "πράσινης" δόμησης και της οικολογικής συνείδησης στον τεχνικό κόσμο. Έτσι, η εταιρία μέσω των τμημάτων της Έρευνας και Ανάπτυξης και Τεχνικής Υποστηριξης & Εκπαίδευσης, ενημερώνει, προωθεί, εκπαιδεύει και καθιερώνει στην αγορά ειδικά υλικά και συστήματα δόμησης, φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία ταυτόχρονα πληρούν τις ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές. Προσφέρονται λύσεις υψηλής τεχνολογικής αξίας και απόδοσης, οι οποίες συγχρόνως συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος για ενα καλύτερο και πιο ανθρώπινο μέλλον για όλους μας. Μερικά από τα πιο σημαντικά υλικά και συστήματα που προσφέρει η ALTO και συμβάλλουν στην προώθηση της "πράσινης" δόμησης είναi:

Φωτοβολταϊκά Συστημάτων Δωμάτων: Πρόκειται για συστήματα μεμβρανών στεγανοποίησης σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκά τεχνολογίας "λεπτού φίλμ" τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας στεγανοποίηση σε δώματα με ταυτόχρονη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενα την ενέργεια της ηλιακής ακτινοβολίας.

 
"Πράσινα δώματα":Πρόκειται για ολοκληρωμένα συστήματα φυτεμένων δωμάτων τα οποία προσφέρουν αξιόπιστη και μακροχρόνια στεγανοποίηση, αποστράγγιση και ιδανική λειτουργία του "ταρατσόκηπου" συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και των συνθηκών διαβίωσης καθώς και στην αύξηση της αξίας του ακινήτου.
 
Μεμβράνες Στεγανοποίησης Δωμάτων:Υψηλής ποιότητας συνθετικές μεμβράνες στεγανοποίησης από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως, όπως RubberGard EPDM και Ultraply TPO της Firestone και Rhepanol PIB της FDT, οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχουν πλαστικοποιητές, χλώριο, αλογόνα, μέταλλα και άλλα. Έχουν μεγάλο χρόνο ζωής (μεγαλύτερο από τις ασφαλτικές ή τις PVC) και ανακυκλώνονται με το πέρας της λειτουργίας τους.
 
Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης:Τα συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη θερμομόνωση από τα συμβατικά (διπλή τοιχοποιία με μόνωση) και εξαλείφουν τις θερμογέφυρες, με αποτέλεσμα μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

 
Στεγανοποίηση και Προστασία Σκυροδέματος Kryton : Τα συστήματα αυτά βασίζονατι στην τεχνολογία ανάπτυξης κρυστάλλων Κrystol, προσφέροντας σίγουρη και μόνιμη στεγανοποίηση και χημική προστασία σε κατασκευές απο σκυρόδεμα. Ο μεγάλος χρόνος ζωής και η σύνθεσή τους τα καθιστά πιο φιλικά προς το περιβάλλον σε σχέση με τα συμβατικά τσιμεντοειδή ή ασφαλτικά ή συνθετικά υλικά. 

Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: ALTO ΑΕ
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Εμπορική Επιχείρηση
Χονδρέμπορας
Υπηρεσίες (μεταφορές, οικονομικές, ταξιδιωτικές κα)
Κατηγορίες: Ελληνικά - Δόμηση & Ακίνητα (Ειδικά Δομικά Υλικά, Σωλήνες & Εξαρτήματα, Δομικά Υλικά, Κατασκευαστικές εταιρίες, Συμπληρωματικά Δομικά Στοιχεία, Θέρμανση & Ψύξη, Δάπεδα, Πετρώματα, Άλλες Εφαρμογές Δόμησης, Γρανίτες, Σχιστόλιθος, Τεχνητές Πέτρες, Μάρμαρα, Διακοσμητικά Προϊόντα Πετρωμάτων, Πλακάκια, Άλλα Είδη Δαπέδων, Ξύλινα Πατώματα, Πλακόστρωση & Πλακίδια Εξωτερικού χώρου, Ξυλεία, Άλλα Δομικά Υλικά, Αδρανή Υλικά, Τσιμέντo & Σκυρόδεμα, Άλλα Ειδικά Δομικά Υλικά, Στεγανωτικά Υλικά, Μονωτικά Υλικά, Υλικά Εφαρμογής Πλακιδίων)
Ενέργεια & Περιβάλλον (Ηλιακή Ενέργεια, Άλλα Ενεργειακά & Περιβαλλοντικά Προϊόντα , Ενεργειακά Έργα)
Υπηρεσίες (Μελέτες-Μηχανικοί)
Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2000
Διεύθυνση Εργοστασίου: Καλοχώρι, 4χιλ. Θεσ/νίκης-Αθήνας
Αριθμός Εργαζομέων: 51-100
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 1996
 Εμπόριο & Αγορές
Κύριες Αγορές: Βόρεια Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ετήσιος Τζίρος €: 1 Εκ - 5 Εκ
Ποσοστό Εξαγωγών (%): 20-30
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2020