Προϊόντα
Εταιρείες
Αγγελίες Πώλησης
Αγγελίες Αγοράς
 
v
Σύνθετη Αναζήτηση
Made in Greece
Διαχείριση
Ειδικά Ελληνικά Προϊόντα
Βοήθεια
Πληροφόρηση
Καλωσήλθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Eurimac Α.Ε.
Αρχική
Εταιρικό Προφιλ
Προϊόντα
Ελληνικά Προϊόντα(12)
Ελληνικά Προϊόντα(12)
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας:
Eurimac Α.Ε.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Στέλιος Πολυχρονιάδης
Διεύθυνση:
Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς
Πόλη:
Κιλκίς - Σταυροχώρι
ΤΚ:
61100
Χώρα:
Ελλάδα
Σχετικά με εμάς

Η EURIMAC είναι μια joint venture εταιρεία, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας του Group EURICOM S.p.a, Ιταλικού ομίλου βιομηχανιών σε ζυμαρικά - άλευρα - ρύζια και της γνωστής βιομηχανίας ΜΑΚΒΕΛ Α.Ε., Ελληνικής επιχείρησης ζυμαρικών που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 1939.

Στο Group EURICOM ανήκουν επίσης δέκα εργοστάσια ρυζιού:
( Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα). Δύο Μύλοι, άλεσης σκληρών και μαλακών σιτηρών Ιταλία).

Ο συνολικός κύκλος εργασιών του group το 2007 ανήλθε σε 650 εκατομμύρια ευρώ.

Η EURIMAC ιδρύθηκε τον Μάιο του 1996 στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς και απασχολεί ένα ιδιαίτερα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό με μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή ζυμαρικών. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και έχει επενδύσει πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή ενός εργοστασίου ζυμαρικών, τελευταίας τεχνολογίας εφαρμόζοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας με δυνατότητα να παράγει περισσότερους από 72.000 τόνους ζυμαρικών ετησίως.

Η παραγωγική ικανότητα αυτή μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο δεδομένου ότι υπάρχει χώρος για την εγκατάσταση περισσοτέρων γραμμών παραγωγής. Η EURIMAC έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις σε ότι αφορά την πλήρη αυτοματοποίηση στα τμήματα συσκευασίας και αποθήκευσης για τους διάφορους τύπους ζυμαρικών που παράγει.

Από το τέλος του 2006 έχει ολοκληρωθεί δίπλα στο εργοστάσιο ζυμαρικών και μύλος επεξεργασίας σκληρού σίτου τελευταίας τεχνολογίας, μία επένδυση άλλων 6 εκατομμυρίων ευρώ που είχε σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω βελτίωση του κόστους παραγωγής και ποιότητας.

Μετά την αποπεράτωση κατασκευής και σιλό αποθήκευσης σκληρού σίτου χωρητικότητας 20,000 τόννων τον Ιούλιο του 2008 η EURIMAC είναι πλέον 100% καθετοποιημένη.

Η συνολική παραγωγική-συσκευαστική-αποθηκευτική διαδικασία είναι πιστοποιημένη με τα πλέων αναγνωρισμένα συστήματα ποιότητας και ασφάλειας στον τομέα των τροφίμων. Όπως EN ISO 9001:2000, EN ISO 22000:2005 & BRC, καθιστώντας την EURIMAC μία εκ των πλέων αξιόλογων εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας πέραν της εξειδίκευσης στην παραγωγή προϊόντων PRIVATE LABEL, είναι οι εξαγωγές ζυμαρικών και σιμιγδαλιού σε περισσότερες από 30 χώρες και στις 5 ηπείρους .

H EURIMAC παράγει αρκετούς τύπους μακριών ζυμαρικών (Pasta Lunga). Eπιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τύπους μακριών ζυμαρικών, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το είδος του μακαρονιού, όπως φωτογραφία, στοιχεία για τα πακέτα και την παλλετοποίηση καθώς και τις συνταγές της EURIMAC.

Η EURIMAC μπορεί να γίνει ο προτιμώμενος προμηθευτής ζυμαρικών private label για οποιαδήποτε εταιρία καθ’ότι έχει μία ξεχωριστή πρόταση για τους πελάτες της. Η ξεχωριστή πρόταση της EURIMAC προς τους πελάτες της χαρακτηρίζεται από:

Υψηλή Ποιότητα - Η EURIMAC παράγει ζυμαρικά ανώτατης ποιότητας και έχει εξασφαλίσει τα διακεκριμένα και παγκοσμίως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας, ISO9002 και HACCP. Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της EURIMAC χρησιμοποιεί τις τελευταίες μεθόδους παραγωγής και ξήρανσης και τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.

Οι ξηραντήρες είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι (ASI 316) όπου θερμοκρασία άνω των 85ο C μπορούν να αναπτυχθούν και, κατά συνέπεια, τα ζυμαρικά της EURIMAC είναι πλήρως αποστειρωμένα και δεν “λασπώνουν” (οι υψηλές θερμοκρασίες ενισχύουν το σύμπλεγμα των πρωτεϊνών και συγκρατούν το άμυλο).

Χαμηλό Κόστος - Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της EURIMAC είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και χρησιμοποιεί ενα κέντρικό σύστημα υπολογιστών για να ρυθμίσει κάθε τεχνολογική και μηχανική παράμετρο της παραγωγής ζυμαρικών. Κατά συνέπεια, τα εργατικά, και εν γένει τα παραγωγικά έξοδα της EURIMAC ελαχιστοποιούνται.

Εξαιρετικό Service - Η EURIMAC είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικό service στους πελάτες της.Τα προϊόντα της EURIMAC, αποθηκεύονται σε έναν ειδικά σχεδιασμένο αποθηκευτικό χώρο αποτελούμενο από 4000 παλλέτες και διακινούνται με την μέθοδο FIFO (First In -First Out) έτσι ώστε να διατηρώνται πάντα τα κατάλληλα αποθέματα ασφαλείας. Κατά συνέπεια, η EURIMAC είναι σε θέση να παραδίδει τα προϊόντα της με συνέπεια στους πελάτες της .

Επιπρόσθετα, η EURIMAC είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους πελάτες της και ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω του Internet)  αυξάνοντας έτσι το επίπεδο του service και μειώνοντας συγχρόνως τα λειτουργικά έξοδα των παραγγελιών.

Εταιρικό Προφίλ
 Βασικές Πληροφορίες
Όνομα Ελληνικής Εταιρείας: Eurimac Α.Ε.
Τύπος Έλληνα Προμηθευτή: Παραγωγός
Κατηγορίες: Ελληνικά - Τρόφιμα (Ζυμαρικά)
Ειδικές Υπηρεσίες: Υπηρεσίες Ιδιωτικής Ετικέτας
Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2000
ISO 9001:2008
Άλλα
Διεύθυνση Εργοστασίου: Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς
Αριθμός Εργαζομέων: 51-100
 Ιδιοκτησιακό Καθεστώς
Μορφή Ιδιοκτησίας: ΑΕ
Έτος Έναρξης Δραστηριότητας: 1939
 Εμπόριο & Αγορές
Κύριες Αγορές: Δυτική Ευρώπη
Βόρεια Ευρώπη
Νότια Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Βόρεια Αμερική
Ανατολική Ασία
Ετήσιος Τζίρος €: 500.000 - 1 Εκ
Ποσοστό Εξαγωγών (%): 30-40
Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας μας, κερδίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και έκπτωση σε πολλές περιπτώσεις
Φόρμα Επικοινωνίας
Τίτλος:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:*  
Όνομα Εταιρίας:*  
Διεύθυνση:
Πόλη:
Χώρα:*  
ΤΚ:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Από (Email):*    
Προς:
Θέμα:*   
Μήνυμα:*  
Κωδικός Ασφαλείας:*
Captcha image
Show another codeαλλαγή εικόνας
* υποχρεωτικό πεδίο
Ένα αντίγραφο του μηνύματός σας θα αποσταλεί στο e-mail σας.
Madein-Greece © 2011 - 2021